Zoekmachine Optimalisatie (SEO) | Ha!

Zoekmachine optimalisatie

Samen op weg naar de online A-locatie
Kopje koffie?

Waarom zoekmachine optimalisatie?

Niets is zo zonde als een mooie website zonder bezoekers. Wanneer u een website heeft laten ontwikkelen is dat niet het einde maar eigenlijk pas het beginpunt. Uw bedrijf staat prachtig online gepresenteerd, maar nog niemand ziet het. Dat is waar zoekmachine optimalisatie om de hoek komt kijken. Samen kijken we naar de aanlooproute die uw doelgroep zal bewandelen.

Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt tussen de zoekresultaten van zoekmachines. Wij zorgen voor een hogere positie, pakkende teksten en een opvallender voorkomen.

Uw doelgroep als uitgangspunt

Afhankelijk van uw doelgroep bepalen we ons uitgangspunt. Wat zijn hun belangrijkste eigenschappen? Hun interesses? Hoe zoeken ze in Google? En belangrijker: hoe kunnen we uw website zo optimaliseren dat deze door hen gevonden wordt? Dit vormt een sterke basis om daarna structureel uit te bouwen en uw A-locatie steeds sterker te maken.

Wanneer een bezoeker binnenkomt op uw website, wat zou er dan volgens u moeten gebeuren? Waarom bezoekt iemand uw website? En welk doel wilt u hier uiteindelijk mee behalen? Vanuit deze vragen richten wij uw webpagina’s in.

Samen op weg naar de online A-locatie

l

Het juiste verhaal

Weten welk verhaal u wilt vertellen en dat overbrengen op uw doelgroep, dat is ons uitgangspunt bij zoekmachine optimalisatie. Van hieruit bouwen we verder.

Online 'A locatie'

Door technische wijzigingen en custom-made content zorgen we ervoor dat uw website zich op de online A-locatie gaat bevinden: bovenin de zoekresultaten.

w

Structureel uitbouwen

Zodra de basis staat gaan we structureel uitbouwen. Dit vormt een steeds sterkere fundering voor uw A-locatie in de zoekresultaten van uw doelgroep.

Welke optimalisatie is er nodig?

Social Media beheer

Inhoudelijke Zoekmachine Optimalisatie

Een goede combinatie van tekst en beeld die optimaal inspeelt op de behoeften van uw doelgroep, zo wordt uw website gevonden. HA! analyseert deze behoeften en zorgt ervoor dat de communicatie zo is ingericht dat uw webpagina’s geen folder zijn maar een verkoopkanaal.

Technische Zoekmachine Optimalisatie

Zonder een goede fundering is uw huis als een kaartenhuis dat in elkaar zakt. Dit geldt ook voor uw website. HA! werkt aan de technische conditie van uw website zodat deze zo goed mogelijk gevonden wordt. Zijn er veranderingen in het beleid van Google of Bing? Uw website blijft voorop lopen doordat wij continue werken aan verbetering!

Social Advertisement

Wat wij schrijven over Zoekmachine Optimalisatie?

Verover uw plek online met linkbuilding

Als u actief bezig bent met het verbeteren van uw website, of als u heeft uitgezocht hoe u dit kunt doen, dan bent u het begrip linkbuilding ongetwijfeld al eens tegengekomen. Het is echter een breed begrip en er bestaan veel misverstanden over. In veel gevallen wordt...

Lees meer

Zoekmachineoptimalisatie in de praktijk

Voor veel klanten doet Ha! Marketing de zoekmachineoptimalisatie, beter bekend als SEO. Dit is een breed begrip, waaronder veel werkzaamheden vallen, maar het uiteindelijke doel is altijd om de website van de klant beter vindbaar te maken in de zoekmachines. Veel...

Lees meer

Koffie?

5 + 12 =