Website Ontwikkeling | Ha!

Website ontwikkeling

Heeft u een folder of een online verkoopkanaal?
Kopje koffie?

Relevantie

Veel dienstverleners hebben tegenwoordig een website om hun dienst te verkopen en te promoten. Het is niet moeilijk meer een website te maken, maar wel om een website te maken die het gewenste doel bereikt. Dit hangt volledig af van uw wensen: wilt u een online visitekaartje of een website die geld oplevert?

Welk verhaal vertelt uw website precies? Voor wie is de website ontwikkeld? Wat wilt u met de website bereiken? En nog belangrijker: wat verwachten uw klanten van uw website?

Van een folder naar een verkoopkanaal

HA! ontwikkelt geen online folders met een ‘standaard’ verhaal. Wij gaan voor een website die een verhaal vertelt wat de klant aanspreekt. Een website waar de bezoeker vindt waarnaar hij/zij op zoek was, en vervolgens overgaat tot conversie: het kopen van uw product of het bellen van uw telefoonnummer.

Wij kunnen uw online visitekaartje voor u neerzetten en deze desgewenst uitbouwen tot een website die geld oplevert; een verkoopkanaal. Een website die relevant is voor uw klant en voor u.

Website Ontwikkeling
Website Ontwikkeling

Samen op weg naar de online A-locatie

l

Duidelijke strategie

Wat wilt u met uw website bereiken? Vanuit heldere doelen kan het ontwerp van de website in werking worden gezet.

Het ontwikkelproces

HA! ontwikkelt websites volgens een succesvol ontwikkelproces waarin de inhoud van de website centraal staat.

w

Echte inhoud

Vanuit deze heldere doelen en een kwalitatief goed technische ontwerp, kan het juiste verhaal worden verteld aan de klant.

Geen folder, maar een verkoopkanaal

Wat wilt u met het verkoopkanaal bereiken?

Website Ontwikkeling

Slow brew

Als de koffie goed is, smaakt het naar meer. Door uw website te ondersteunen door het stapsgewijs opbouwen van content zoals interessante nieuwtjes en trends informeert en bindt u uw klanten. Zo bouwt u uiteindelijk een lange termijn relatie met hen op en blijft dit leiden tot conversies via uw website.

Geen water bij de koffie

Kwaliteit, dat is wat een website moet leveren. En dat is precies wat wij doen met uw website: hij ziet er niet alleen wonderlijk schoon uit, maar levert ook daadwerkelijk iets op. Uiteindelijk is het namelijk belangrijk dat de website voldoende aanvragen voor uw dienst genereert. Door conversiegericht te werk te gaan kan dit doel worden bereikt.

Website Ontwikkeling

Wat wij schrijven over Websites

Bezoekers in actie

Het uiteindelijke doel van een bezoek is de overgang tot actie, zoals een aankoop. Ook een e-mail marketing campagne is geslaagd indien veel lezers items uit het bericht aanklikken.

Lees meer

Mobiel-vriendelijke zoekresultaten

Google verandert haar algoritmes voor zoekmachine resultaten regelmatig. Meer weten over de nieuwste trends? HA! vertelt u meer over de nieuwste trend op het gebied van online vindbaarheid.

Lees meer

Koffie?

13 + 2 =