Zoekmachine optimalisatie training

Jouw website goed vindbaar?

Je wilt beter gevonden worden op Google en andere zoekmachines? Er komt tegenwoordig zo veel bij kijken dat je misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Met onze training zoekmachine optimalisatie geven wij je de inzichten en tips waarmee jouw website stijgt in de rankings.

In Nederland is Google verreweg de grootste zoekmachine, maar de manier waarop we zoeken, verandert continu. We zoeken bijvoorbeeld ook binnen Facebook. En wist u dat YouTube na Google de meeste gebruikte zoekmachine is? Ontwikkelingen als smartphones en voice search hebben een enorme invloed op SEO. We verwachten altijd en overal snel antwoord op onze vragen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf het antwoord is op de vraag van jouw klant?
Training zoekmachine optimalisatie: onze aanpak
Zoekmachine optimalisatie is meer dan een paar “trucjes” die je kunt uitvoeren om je website hoger te laten ranken. Deze “trucjes” zijn inmiddels bij iedereen wel bekend. Natuurlijk komt technische optimalisatie ook uitgebreid aan bod, maar onze training zoekmachine optimalisatie gaat veel meer over SEO strategie.

Tijdens de cursus zoekmachine optimalisatie leer je:

  • Het bepalen van de doelen van je website.
  • Zoekwoordenanalyse: hoe vind je de beste zoekwoorden?
  • Technische optimalisatie.
  • Schrijven van waardevolle content.
  • Linkbuilding door middel van artikelen op andere websites.
  • Je leert alles over title tags, meta descriptions, sitemaps, robots.txt het schrijven van goede webteksten en waarom een social en content strategie nuttig is om de bezoekersaantallen op je website een boost te geven.

Na de training zoekmachine optimalisatie heb je een veel beter inzicht in hoe zoekmachines werken en wat ze doen om hun gebruikers de beste zoekresultaten te tonen. Zo ben je altijd in staat om het beste zoekresultaat te zijn en snel in te spelen op de laatste ontwikkelingen op het gebied van SEO.

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company