WAAROM EEN ONLINE MARKETING BUREAU DELFT?

Niets is zo zonde als een mooie website die geen bezoekers trekt. Wanneer u een website heeft laten ontwikkelen is dat niet het einde maar eigenlijk pas het beginpunt. Uw bedrijf staat prachtig online gepresenteerd, maar er is weinig publiek om het te zien. Dat is waar online marketing u kan helpen. Met verschillende technieken kunnen we u aan meer verkeer, engagement en conversies helpen.

Ha! WERKWIJZE

Wij zijn een jong bedrijf. Wij streven er dan ook naar om dit te laten blijken uit onze werkwijze. Wij kijken graag met een frisse blik naar uw vraagstukken, om samen tot een oplossing te komen. Transparant, vriendelijk en gericht op het beste eindresultaat.

WERKEN VANUIT EEN DUIDELIJKE STRATEGIE

Wanneer een bezoeker binnenkomt op uw website, wat zou er dan volgens u moeten gebeuren? Waarom bezoekt iemand uw website? En welk doel wilt u hier uiteindelijk mee behalen? Aan het begin van een nieuwe samenwerking, formuleren wij altijd een duidelijke strategie, zodat het duidelijk is welke kant we op moeten. Dit online marketing bureau Delft hoopt u snel te kunnen verwelkomen om de mogelijkheden te bespreken.

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company