Sven van Ophem | Ha!

Sven van Ophem

Internetmarketing Professional

Over Sven van Ophem

Na enkele jaren ervaring als eigenaar van de webwinkel Tasteweb.nl, in combinatie met een afgeronde studie Small Business and Retail Management, en bovenal een passie voor marketing, ontstond het idee om de online kennis te delen en andere bedrijven van dienst te zijn om online succesvol te worden.

Zo deel ik dagelijks mijn passie en kennis. Mijn werk begint altijd bij de basis van elke onderneming, namelijk: ” Wat is het product of dienst, wie is de doelgroep en waar bevindt deze zich? Hoe gaan we de doelgroep bereiken? En wat zijn de doelstellingen van de onderneming? ” Is dit helder dan is het een geweldige uitdaging deze doelstellingen om te vormen tot een online strategie en plannen. Samen met de partners van HA! werken we er dagelijks aan om bedrijven online succesvol te maken!

Daarnaast inspireer ik u in mijn blogartikelen graag met de nieuwste weetjes op het gebied van internetmarketing.

  • Strategisch advies 80%
  • Online business analyses 85%
  • SEO 75%
  • SEA 75%
  • Webredactie 70%

Inspiratie door Sven

Lees de meest recente artikelen

Persoonlijk kennismaken? Waar wacht u op?

Niets gaat boven persoonlijk contact als u het mij vraagt. Ik neem graag de tijd voor u. Dus waar wacht u nog op? Neem contact op!