Social Selling training

Ben je een verkoper met koudwatervrees? Je weet dat je de telefoon moet pakken om nieuwe klanten binnen te halen, maar eigenlijk is dat helemaal niets voor jou? Tijdens onze social selling training leer je jouw expertise online te delen, zodat jouw telefoon straks roodgloeiend staat.

Met social selling profileer je jezelf als dé expert in jouw vakgebied. Je deelt regelmatig waardevolle content via de social media waarop jouw potentiële klanten actief zijn. Daardoor gaat men je al snel als autoriteit in je branche zien. Als je besluit om de bedrijven te benaderen die je op het vizier hebt, zul je zien dat je al een streepje voor hebt. Je hebt de juiste mensen namelijk van waardevolle kennis voorzien. Ze hebben het gevoel alsof ze je al kennen. Zo word je niet de zóveelste die vandaag belt en ben je de concurrentie een flinke stap voor. Als je prospects jou tenminste niet allang gebeld hebben. Hoe word jij hét gezicht in jouw branche?

Social selling training: onze aanpak

Iedereen kan nuttige artikeltjes delen via social media, maar dat maakt je nog niet tot een autoriteit. Tijdens onze social selling training leer je hoe je jezelf neerzet als een personal brand. En net als dat succesvolle bedrijven een hoop aan naamsbekendheid doen, komt er een hoop kijken bij jouw persoonlijke merk:

  • Welke doelen wil je bereiken met social selling?
  • Wie is je doelgroep en via welke media is die te bereiken?
  • Hoe gebruik je je netwerk om je doelgroep te bereiken?
  • Hoe verzamel en plan je content die je doelgroep interessant vindt?
  • Wanneer moet je geduld hebben en wanneer kun je gaan profiteren van je inspanningen?

Welke content je waar deelt, laten we graag aan jou over. Ben je een schrijver en verrijk je LinkedIn met jou interessante artikelen? Of voel je je als een vis in het water als de camera’s draaien voor je eigen DIY YouTube serie? Met de social selling training geven we je alle kennis en tools waarmee je jouw personal brand tot een succes kunt maken.

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company