Social redactietraining

Steeds meer bedrijven zijn actief op social media, waardoor opvallen als bedrijf steeds lastiger wordt. Ook de continu veranderende algoritmes en kanalen zorgen voor een uitdaging voor veel bedrijven. Want inzetten op social media is belangrijk, maar is ook alleen van toegevoegde waarde wanneer je het goed doet.

Hoe creëer je content voor social media die zorgt voor engagement? En hoe kom je erachter wat werkt en wat niet en, belangrijker nog: hoe pas je je content hier continu op aan om het hoogst mogelijke rendement te behalen? Hoe zorg je ervoor dat jouw content zoveel mogelijk organische aandacht genereert, zonder dat je advertentiebudget hoeft te gebruiken? En hoe onderscheid je je van de concurrentie?

Social media content die doet bewegen

Om voor social media gebruikers interessant te zijn, is het als bedrijf belangrijk om de perfecte balans te vinden tussen commerciële posts en het bieden van inspiratie. In de social media redactie training onderzoeken we samen met jou waar jouw doelgroep actief is, in welk soort content deze groep geïnteresseerd is en hoe je hen het meest effectief kunt aanspreken en activeren.

Met passende social media posts kun je immers van een social media bedrijfsaccount een ware community maken. Een community met fans van jouw merk of bedrijf, die zich gedragen als ambassadeurs en jouw merk naar een hoger niveau tillen. We leren je bovendien hoe je je effectief onderscheidt van de concurrentie en dus opvalt en hoe de organische content uiteindelijk kan leiden tot meer sales.

Aan de hand van voorbeelden leren we je welke berichten krachtig zijn en welke minder. Bovendien ga je weg van de training met (redactie)tools en formats die je keer op keer kunt gebruiken om de social media redactie binnen jouw bedrijf leuker, slimmer én effectiever te maken!

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company