Social Media | Ha!

Social Media Marketing

Inspireer en verbind
Kopje koffie?

Kom in contact

Nooit eerder waren er zoveel kansen om in verbinding te staan met uw doelgroep. Door middel van rake content laat u mensen een heel andere kant van uw bedrijf zien en nodigt u hen uit tot interactie en dialoog. Lukraak wat ‘leuke berichtjes’ op uw social media knallen volstaat anno 2016 niet meer.

Om succesvol te zijn op social media en zo een meer betrokken groep met loyale klanten te creëren, is het raadzaam een strategie op te stellen en te volgen. HA! helpt u een strategie te vinden die naadloos aansluit bij de identiteit van uw bedrijf en helpt u bij de uitvoering ervan.

Onmiddellijke feedback

Het dialoog dat ontstaat bij de implementatie van een goede social media strategie levert bovendien interessante inzichten op. Marketing werkt nu twee kanten op: u krijgt onmiddellijke feedback vanuit de markt. Dit kan leiden tot interessante inzichten over trends en (product)wensen van consumenten.

Door in verbinding te staan met uw klanten, bestaat de mogelijkheid om hun gedrag te monitoren en analyseren. Door het delen van content, te luisteren naar wat ze te zeggen hebben en inzicht te krijgen in hun profielen biedt social media de ultieme verbinding voor u.

Sta in verbinding met uw klant

l

Strategie

Met een doordacht content plan gaan we content creëren die past bij de uitstraling en doelstellingen van uw bedrijf.

Kanalen

Afhankelijk van uw bedrijf kiezen we de meest passende social media kanalen voor onze strategie. Passen Facebook en Instagram, of juist Twitter, LinkedIn of Google Plus het best bij u?

w

Interactie en verbinding

Door het delen van unieke content en te luisteren naar uw klanten zijn social media een geweldig middel voor persoonlijke interactie met uw klant.

HA! Dit heb je nodig!

Bereiken, inspireren en uitnodigen tot interactie; dat doen we zo!

Social Media beheer

Social Media & Community management

Unieke content creëren, reageren op vragen met als doel de impact van uw merk binnen en buiten de community te vergroten, dat is wat HA! voor u kan betekenen. Samen bekijken we de behoeften van uw organisatie en maximaliseren we de mogelijkheden.

Social Advertising

Waar je vroeger in kranten en tijdschriften te zien wilde zijn, geldt dat nu voor social media. Onze campagne specialisten helpen u bij het opzetten van doeltreffende social media advertentie campagnes. Meer weten over Facebook, Twitter of advertentiemogelijkheden op andere kanalen? Neem gerust contact op voor een kopje koffie.

Social Advertisement

Wat wij schrijven over Social Media

Humor als online campagnewapen

Humor is een van de krachtigste wapens die een marketeer tot zijn beschikking heeft. Als u iets grappigs leest of hoort, zult u waarschijnlijk een positieve associatie krijgen met de persoon die de grap heeft gemaakt. Hetzelfde geldt natuurlijk als er een bedrijf...

Lees meer

Een social media strategie; is dat nodig dan?

Social media is vaak iets waar mensen vol enthousiasme en zonder plan aan beginnen om het vervolgens weer te laten doodbloeden. Zonde, want het kan een belangrijke bron voor verkeer naar uw website of -shop zijn. Als belangrijk onderdeel van uw online marketing...

Lees meer

Social Video

Social Video – laat uw creativiteit de vrije loop gaan! Alles mag en alles kan, zolang het maar bij uw bedrijfsvoering past. Inspireer door middel van video’s en filmpjes.

Lees meer

Koffie?

1 + 9 =