Goed bedacht is het halve werk

Je wilt meer mensen bereiken, grotere bezoekersaantallen op je website en meer conversies? Daarvoor zijn social media campagnes uitermate geschikt. Wij helpen je met het uitrollen van social media campagnes die actief bijdragen aan het succes van jouw business.

Social media advertenties kunnen worden ingezet voor het behalen van diverse doelstellingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan naamsbekendheid, website bezoekers of het genereren van directe leads. Omdat er op kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn precieze targeting mogelijkheden beschikbaar zijn kun je hier uiteenlopende doelgroepen bereiken. Een campagne opzetten is in de basis niet ingewikkeld, maar het succes van jouw campagne is afhankelijk van vele factoren. Een kwalitatieve campagne maakt het verschil tussen advertentiegeld rondstrooien en het goed investeren. Dus hoe creëer je een succesvolle campagne?

Social media advertenties: onze aanpak

Als je social media advertenties doelmatig wilt inzetten, is het belangrijk dat de gehele communicatie van begin tot einde klopt. Dit begint bij het selecteren van het juiste kanaal waar jouw doelgroep zich bevindt, gevolgd door het creëren van aantrekkelijk advertentiemateriaal en eindigt met het optimaal instellen van de campagnes. Door een campagnestrategie uit te denken voordat we beginnen met adverteren schieten we met scherp in plaats van hagel.

Naast het bedenken en uitrollen van kwalitatieve campagnes, analyseren en rapporteren we doorlopend. Welke advertenties doen het goed en welke minder? En vooral: waarom? We bekijken hoeveel mensen we bereikt hebben, wat het verkeer op de website doet, of er een stijging in paginavolgers te zien is en welke conversies er binnenkomen. Oftewel; bereiken we het gewenste effect en hoe kunnen we dit overtreffen? Er is immers altijd ruimte om de campagnes te optimaliseren en nog effectiever te maken.

Klinkt dit interessant? We kunnen we je ondersteunen in de aanpak en door feedback te geven op je conceptideeën of campagnes, maar kunnen ook je gehele campagne inclusief materiaal opzetten en beheren. Ha! zo doen we dat.

  • Jordy van Winden
  • 085 401 62 05
  • info@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

Case Talent Enterprise
"Online werving"

Case Ruseler Makelaars
"Optimalisatie"

Branding
van een beroep
MobiWerk

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company