Content is nog altijd king

Je wilt je social media professioneel aanpakken? Goed plan. Met social media bereik je namelijk zóveel meer wanneer er een goed (redactie)plan achter zit. Wij helpen je bij het opstellen van een social media strategie waarmee jouw social media kanalen vóór je gaan werken, in plaats van dat het iets voor ‘erbij’ is.

Voor veel ondernemers voelt social media nog steeds iets als waar ze aan mee moeten doen maar wat niet altijd voldoende oplevert. Een verplichting dus, en dan kun je je tijd wel beter besteden. Echter, met een goede social media strategie ondersteun en vergoot je de organische resultaten van je bedrijf, zodat het uiteindelijk meer oplevert dan het kost – in geld en energie.

Een social media strategie die resultaat oplevert

Social media werkt het best wanneer je het inzet op de manier waarvoor het bedoeld is: sociaal. Wat betekent dit? De best werkende social media strategie voor jouw bedrijf is er één die authentiek op de volgers overkomt, zich onderscheidt ten opzichte van je concurrentie en waarmee je de interactie met volgers opzoekt.

Samen onderzoeken we waar de kansen en mogelijkheden voor jouw bedrijf liggen door de diepte in te gaan en middels een markt- en concurrentieonderzoek te doen. Op welke social media kanalen is jouw doelgroep actief? Wat zijn de beste momenten om te posten? Welke content levert de meeste interactie op en hoe zorgen we ervoor dat jouw merkboodschap zo effectief mogelijk wordt gecommuniceerd?

Zo komen we tot een social media strategie die niet alleen mooi staat op papier, maar ook resulteert in een plan van aanpak waarmee je direct aan de slag kunt om jouw positie op social media te claimen.

  • Marle Reimert
  • 085 401 62 05
  • info@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

Case LodgeLife
"Micro-momenten"

Case Ruseler Makelaars
"Optimalisatie"

E-commerce
strategie
VuurwerkDuitsland

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company