SEO expert Hoogvliet

Samen op weg naar de online A-locatie Kopje koffie?

Waarom een SEO expert Hoogvliet inschakelen?

Niets is zo zonde als een prachtige website zonder bezoekers. Wanneer u een website heeft laten ontwikkelen is dat niet het einde maar eigenlijk pas het beginpunt. Uw bedrijf staat mooi online gepresenteerd, maar nog niemand ziet het. Dat is waar Search Engine Optimization, oftewel SEO, om de hoek komt kijken. Samen kijken we naar de aanlooproute die uw doelgroep zal bewandelen.

Uw positie in zoekmachines

SEO zorgt ervoor dat uw website gevonden wordt tussen de zoekresultaten van zoekmachines. Wij zorgen voor een hogere positie, pakkende teksten en een opvallender voorkomen.

Uw doelgroep als uitgangspunt

Afhankelijk van uw doelgroep bepalen we ons uitgangspunt. Wat zijn hun belangrijkste eigenschappen? Hun interesses? Hoe zoeken ze in Google? En belangrijker: hoe kunnen we uw website zo optimaliseren dat deze door hen gevonden wordt? Dit vormt een sterke basis om daarna structureel uit te bouwen en uw A-locatie steeds sterker te maken.

Een duidelijke strategie

Wanneer een bezoeker binnenkomt op uw website, wat zou er dan volgens u moeten gebeuren? Waarom bezoekt iemand uw website? En welk doel wilt u hier uiteindelijk mee behalen? Vanuit deze vragen richten wij uw webpagina’s in.

Samen op weg naar de online A-locatie

l

Het juiste verhaal

Weten welk verhaal u wilt vertellen en dat overbrengen op uw doelgroep, dat is ons uitgangspunt bij Search Engine Optimization. Van hieruit bouwen we verder.

Online 'A locatie'

Door custom-made content en technische wijzigingen zorgen wij ervoor dat uw website zich op de online A-locatie gaat bevinden: bovenin de zoekresultaten.

w

Structureel uitbouwen

Zodra de basis staat gaan we structureel uitbouwen. Dit vormt een steeds sterkere fundering voor uw A-locatie in de zoekresultaten van uw doelgroep.

Welke optimalisatie is er nodig?

SEO expert Hoogvliet

Inhoudelijke Search Engine Optimization

Een goede combinatie van tekst en beeld die optimaal inspeelt op de behoeften van uw doelgroep, zo wordt uw website gevonden. HA! analyseert deze behoeften en zorgt ervoor dat de communicatie zo is ingericht dat uw webpagina’s geen folder zijn maar een verkoopkanaal.

Technische Search Engine Optimization

Zonder een goede fundering is uw huis als een kaartenhuis dat in elkaar zakt. Dit geldt ook voor uw website. HA! werkt aan de technische conditie van uw website zodat deze zo goed mogelijk gevonden wordt. Zijn er veranderingen in het beleid van Google of Bing? Uw website blijft voorop lopen doordat wij continue werken aan verbetering!

SEO expert Hoogvliet

Wat wij schrijven over Zoekmachine Optimalisatie?

Humor als online campagnewapen

Humor is een van de krachtigste wapens die een marketeer tot zijn beschikking heeft. Als u iets grappigs leest of hoort, zult u waarschijnlijk een positieve associatie krijgen met de persoon die de grap heeft gemaakt. Hetzelfde geldt natuurlijk als er een bedrijf...

Lees meer

Online paaseieren zoeken met Google

Naast eitjes die rond deze tijd van het jaar in de tuin verstopt worden, zijn ‘easter eggs’ ook grapjes die door ontwikkelaars in hun product verstopt worden. Ze zijn vaak te vinden in games en in films, maar ook websites lenen zich er uitstekend voor. De term is...

Lees meer

Koffie?

1 + 12 =