SEA expert Rotterdam | Ha!

SEA expert Rotterdam

Gericht uw doelgroep bereiken
Kopje koffie?

Waarom de SEA expert Rotterdam inschakelen?

De SEA expert uit Rotterdam biedt de oplossing wanneer u gegarandeerd een toppositie wilt bereiken in de zoekresultaten van zoekmachines. Adverteren in zoekmachines, ook wel Search Engine Advertising (SEA) genoemd kan een goede manier zijn om uw product of dienst te promoten. Door de inzet van SEA bereikt u heel gericht en specifiek uw doelgroep.

Topposities in zoekmachines

Adverteren in zoekmachines betekent gegarandeerd op de topposities staan in de zoekmachines. Acties, fysieke producten en zeer concrete diensten lenen zich uitermate goed voor online adverteren.

Doelgroep analyse

In deze uitgebreide analyse bekijken we het gedrag van uw doelgroep. Welke klanten willen we bereiken met de zoekmachine advertenties? Hoe gedragen ze zich? En met wat voor soort advertenties kunnen we ze overhalen om uw website te bezoeken?

Een heldere strategie

De SEA expert uit Rotterdam inschakelen is alleen zinvol als u de investering terug verdient. Weet wat u met de advertenties wilt bereiken. HA! is op de hoogte van de meest actuele kennis en samen maken we uw zoekmachine advertenties een succes.

SEA expert Rotterdam
SEA expert Rotterdam
SEA expert Rotterdam
SEA expert Rotterdam

Samen gericht uw doelgroep bereiken

l

Campagne doelen

HA! gelooft dat advertentiecampagnes een veel groter succes zijn wanneer er een duidelijk doel voor ogen is. Een goed begin is immers het halve werk.

Relevantie en doeltreffendheid

HA! zorgt ervoor dat uw doelgroep terecht komt op een pagina die uw verhaal communiceert. Voorkom dat een klik weggegooid geld is.

w

Campagne optimaliseren

Werken vanuit heldere doelstellingen zorgt voor een goede opzet van de campagnes en een resultaat gerichte analyse en optimalisatie.

Wat is er mogelijk met zoekmachine adverteren?

De manieren waarop u uw doelgroep kunt bereiken

SEA expert Rotterdam

Google Adwords

HA! Marketing is gecertificeerd Google Partner. Onze zoekmachine advertentie specialisten zorgen ervoor dat er doeltreffende Google Adwords Campagnes opgezet worden. Hierbij maken wij gebruik van alle mogelijkheden die dit platform te bieden heeft.

Remarketing

Bezoekers die interesse tonen in uw product of dienst of die uw website al eens eerder bezocht hebben maar nog geen aankoop hebben gedaan zijn een interessante doelgroep voor remarketing campagnes. Met remarketing zorgt HA! ervoor dat uw product of dienst ‘Top of Mind’ blijft bij uw doelgroep.

SEA expert Rotterdam
SEA expert Rotterdam

Display Advertenties

Display advertenties maakt het mogelijk om uw product of dienst visueel te presenteren op de plekken waar uw doelgroep zich bevindt. HA! bekijkt samen met u welke websites geschikt zijn om ingezet te kunnen worden voor uw banner advertentiecampagnes.

De SEA expert Rotterdam schrijft hierover:

Concurreren bedrijven elkaar met Adwords de markt uit?

Aandeel van advertenties in de zoekresultaten In februari dit jaar veranderde Google de indeling van de pagina met zoekresultaten. De rechterbalk met advertenties verdween en er kwam meer ruimte voor advertenties bovenaan de zoekresultaten. Het gevolg hiervan was dat...

Lees meer

Koffie?

15 + 2 =