SEA expert Rijswijk | Ha!

SEA expert Rijswijk

Gericht uw doelgroep bereiken
Kopje koffie?

Wat doet de SEA expert Rijswijk?

Wilt u gegarandeerd een toppositie bereiken in de zoekresultaten van zoekmachines? Dan biedt SEA, oftewel zoekmachine adverteren de oplossing. Adverteren in zoekmachines als Google en Bing kan een goede manier zijn om uw product of dienst te promoten. Door middel van SEA bereikt u heel gericht en specifiek uw doelgroep.

Topposities in zoekmachines

SEA zorgt voor gegarandeerde topposities in de zoekresultaten. Acties, fysieke producten en zeer concrete diensten lenen zich uitermate goed voor online adverteren.

Doelgroep analyse

Het gedrag van uw doelgroep wordt bekeken in deze uitgebreide analyse. Welke klanten willen we bereiken met de zoekmachine advertenties? Hoe gedragen deze klanten zich? En met wat voor soort advertenties kunnen we ze overhalen om uw website te bezoeken?

Een heldere strategie

SEA is alleen zinvol als u de investering terug verdient. Weet wat u met de advertenties wilt bereiken. HA! is op de hoogte van de meest actuele kennis en samen maken we uw zoekmachine advertenties een succes.

SEA expert Rijswijk
SEA expert Rijswijk
SEA expert Rijswijk
SEA expert Rijswijk

Samen gericht uw doelgroep bereiken

l

Campagne doelen

HA! gelooft dat campagnes van SEA een veel groter succes zijn wanneer er een duidelijk doel voor ogen is. Een goed begin is het halve werk.

Relevantie en doeltreffendheid

HA! zorgt ervoor dat uw doelgroep terecht komt op een pagina die uw relevante verhaal communiceert. Voorkom weggegooid geld voor een klik!

w

Campagne optimaliseren

Werken vanuit heldere doelstellingen zorgt voor een goede opzet van de SEA campagnes en maakt resultaat gerichte analyse en optimalisatie mogelijk.

Wat is er mogelijk volgens de SEA expert Rijswijk?

De manieren waarop u uw doelgroep kunt bereiken

SEA expert Rijswijk

Google Adwords

HA! Marketing is gecertificeerd Google Partner. Onze SEA specialisten zorgen ervoor dat er doelgerichte Google Adwords Campagnes opgezet worden. Hierbij maken wij gebruik van alle mogelijkheden die dit platform te bieden heeft.

Remarketing

Bezoekers die interesse tonen in uw product of dienst of die uw website al eens eerder bezocht hebben maar nog geen aankoop hebben gedaan zijn een interessante doelgroep voor remarketing campagnes. Met remarketing zorgt HA! ervoor dat uw product of dienst in gedachte blijft bij uw doelgroep.

SEA expert Rijswijk
SEA expert Rijswijk

Display Advertenties

Uw product of dienst visueel presenteren op de plekken waar uw doelgroep zich bevindt is mogelijk met display advertenties. HA! bekijkt samen met u welke websites geschikt zijn als plaatsing van uw banner advertentiecampagnes.

De SEA expert Rijswijk schrijft hierover

Concurreren bedrijven elkaar met Adwords de markt uit?

Aandeel van advertenties in de zoekresultaten In februari dit jaar veranderde Google de indeling van de pagina met zoekresultaten. De rechterbalk met advertenties verdween en er kwam meer ruimte voor advertenties bovenaan de zoekresultaten. Het gevolg hiervan was dat...

Lees meer

Koffie?

8 + 12 =