SEA expert Overschie | Ha!

SEA expert Overschie

Gericht uw doelgroep bereiken
Kopje koffie?

SEA expert Overschie

Wilt u gegarandeerd een toppositie bereiken in de zoekresultaten van zoekmachines? Dan biedt Search Engine Advertising (SEA), oftewel zoekmachine adverteren, de oplossing. Adverteren in zoekmachines als Google en Bing kan een goede manier zijn om uw product of dienst te promoten. Door middel van adverteren in zoekmachines bereikt u heel gericht en specifiek uw doelgroep.

Topposities in zoekmachines

Adverteren in zoekmachines betekent gegarandeerd op de topposities staan in de zoekmachines. Acties, fysieke producten en zeer concrete diensten lenen zich uitermate goed voor online adverteren.

Doelgroep analyse

In de uitgebreide doelgroep analyse bekijken we het gedrag van uw doelgroep. Welke klanten willen we bereiken met de zoekmachine advertenties? Hoe gedragen ze zich online? En met wat voor soort advertenties kunnen we ze overhalen om uw website te bezoeken?

Een heldere strategie

SEA is alleen zinvol als u de investering terug verdient. Weet wat u met de advertenties wilt bereiken. HA! is op de hoogte van de meest actuele kennis en samen maken we uw zoekmachine advertenties een succes.

SEA expert Overschie
SEA expert Overschie
SEA expert Overschie
SEA expert Overschie

Samen gericht uw doelgroep bereiken

l

Campagne doelen

Wanneer er een duidelijk doel voor ogen is, gelooft de SEA expert Overschie dat advertentiecampagnes een veel groter succes zijn. Een goed begin is het halve werk.

Relevantie en doeltreffendheid

HA! zorgt ervoor dat uw doelgroep terecht komt op een pagina die uw verhaal communiceert. Voorkom weggegooid geld voor een klik!

w

Campagne optimaliseren

Werken vanuit heldere doelstellingen zorgt voor een goede opzet van de campagnes en een resultaat gerichte analyse en optimalisatie.

Wat is er mogelijk met SEA?

De manieren waarop u uw doelgroep kunt bereiken

SEA expert Overschie

Google Adwords

HA! Marketing is gecertificeerd Google Partner. Door gebruik te maken van alle mogelijkheden die dit platform te bieden heeft, zorgen onze campagne specialisten ervoor dat er doeltreffende Google Adwords Campagnes opgezet worden.

Remarketing

Bezoekers die interesse tonen in uw product of dienst of die uw website al eens eerder bezocht hebben maar nog geen aankoop hebben gedaan zijn een interessante doelgroep voor remarketing campagnes. Met remarketing zorgt HA! ervoor dat uw product of dienst bij de doelgroep ‘Top of Mind’ blijft.

SEA expert Overschie
SEA expert Overschie

Display Advertenties

Uw product of dienst op visuele wijze presenteren op de plekken waar uw doelgroep zich bevindt is mogelijk met display advertenties. HA! bekijkt samen met u welke websites geschikt zijn om ingezet te kunnen worden voor uw banner advertentiecampagnes.

Wat de SEA expert Overschie hierover schrijft

Concurreren bedrijven elkaar met Adwords de markt uit?

Aandeel van advertenties in de zoekresultaten In februari dit jaar veranderde Google de indeling van de pagina met zoekresultaten. De rechterbalk met advertenties verdween en er kwam meer ruimte voor advertenties bovenaan de zoekresultaten. Het gevolg hiervan was dat...

Lees meer

Koffie?

4 + 4 =