SEA expert Hoogvliet

Gericht uw doelgroep bereiken Kopje koffie?

SEA expert Hoogvliet

Wilt u gegarandeerd een toppositie bereiken in de zoekresultaten van zoekmachines? Dan biedt, Search Engine Advertising (SEA), ook wel zoekmachine adverteren genoemd, de oplossing. Adverteren in zoekmachines als Google en Bing kan een goede manier zijn om uw product of dienst te promoten. Door middel van adverteren in zoekmachines bereikt u heel gericht en specifiek uw doelgroep.

Topposities in zoekmachines

Adverteren in zoekmachines betekent gegarandeerd op de topposities staan in de zoekmachines. Acties, fysieke producten en zeer concrete diensten lenen zich allen uitermate goed voor online adverteren.

Doelgroep analyse

In een uitgebreide analyse bekijken we het online gedrag van uw doelgroep. Welke klanten willen we bereiken met de zoekmachine advertenties? Hoe gedragen ze zich online? En met wat voor soort advertenties kunnen we ze overhalen om uw website te bezoeken?

Een heldere strategie

Adverteren in zoekmachines is alleen zinvol als u de investering terug verdient. Weet wat u met de advertenties wilt bereiken. HA! is op de hoogte van de meest actuele kennis en samen maken we uw Search Engine Advertising een succes.

SEA expert Hoogvliet
SEA expert Hoogvliet
SEA expert Hoogvliet
SEA expert Hoogvliet

Samen gericht uw doelgroep bereiken

l

Campagne doelen

HA! gelooft dat advertentiecampagnes een veel groter succes zijn wanneer er een duidelijk doel voor ogen is. Een goed begin is het halve werk.

Relevantie en doeltreffendheid

HA! zorgt ervoor dat uw doelgroep terecht komt op een pagina die uw verhaal communiceert. Voorkom weggegooid geld voor een klik!

w

Campagne optimaliseren

Werken vanuit heldere doelstellingen zorgt voor een goede opzet van de campagnes en een resultaat gerichte optimalisatie.

Wat is er mogelijk met zoekmachine adverteren?

De manieren waarop u uw doelgroep kunt bereiken

SEA expert Hoogvliet

Google Adwords

HA! Marketing is gecertificeerd Google Partner en daarmee SEA expert Hoogvliet. Onze campagne specialisten zorgen ervoor dat er doeltreffende Google Adwords Campagnes opgezet worden. Hierbij maken wij gebruik van alle mogelijkheden die dit platform te bieden heeft.

Remarketing

Bezoekers die interesse tonen in uw product of dienst of die uw website al eens eerder bezocht hebben maar nog geen aankoop hebben gedaan, zijn een interessante doelgroep voor remarketing campagnes. Met remarketing zorgt HA! ervoor dat uw product of dienst ‘Top of Mind’ blijft bij uw doelgroep, die interesse heeft getoond.

SEA expert Hoogvliet
SEA expert Hoogvliet

Display Advertenties

Uw product of dienst visueel presenteren op de plekken waar uw doelgroep zich bevindt is mogelijk met display advertenties. De SEA expert bekijkt samen met u welke websites geschikt zijn om ingezet te kunnen worden voor uw banner advertentiecampagnes.

Wat schrijft de SEA expert Hoogvliet

Concurreren bedrijven elkaar met Adwords de markt uit?

Aandeel van advertenties in de zoekresultaten In februari dit jaar veranderde Google de indeling van de pagina met zoekresultaten. De rechterbalk met advertenties verdween en er kwam meer ruimte voor advertenties bovenaan de zoekresultaten. Het gevolg hiervan was dat...

Lees meer

Koffie?

5 + 12 =