Online marketing webwinkels | Ha!

Online marketing webwinkels

Online marketing webwinkels

Online marketing voor webwinkels

Doelstellingen

Een mooie webwinkel hebben staan is één ding. Klanten krijgen is een tweede. Potentiële klanten komen immers niet zomaar op uw webwinkel terecht, daar zult u echt zelf in moeten investeren. Hoe zorgen we ervoor dat uw webwinkel meer bekendheid krijgt? Dat mensen die op zoek zijn naar een bepaald product in uw webwinkel terecht komen en vervolgens ook overgaan tot conversie door uw product(en) aan te schaffen?

Uw webwinkel tot een daverend succes maken

Er zijn verschillende manieren om het succes van uw webwinkel te vergroten. Belangrijk is om het verhaal van A tot Z kloppend te maken. Is uw webwinkel gebruiksvriendelijk en heeft het de uitstraling die past bij uw merk? Nodigt hij uit tot kopen of is het eigenlijk een vrij gebruiksonvriendelijke site? Kortom; heeft u een webwinkel of een online verkoopkanaal? Zodra het laatste gerealiseerd is, kunnen we ons gaan focussen op het kenbaar maken van uw prachtige webwinkel. We focussen op online zichtbaarheid, op het vergroten van de loyaliteit van bestaande klanten en het binnenhalen van nieuwe. Daarbij zijn er ook allerlei technieken die we kunnen inzetten om bijvoorbeeld het aankoopbedrag per klant te vergroten. Via zeer gedetailleerde monitoring zien we precies waarom bepaalde producten wél en anderen minder goed verkopen en kunnen we de webwinkel constant optimaliseren voor een maximaal resultaat.

Dit kunt u verwachten van online marketing voor webwinkels

Niet zomaar een webwinkel , een online verkoopkanaal

Samen zorgen we ervoor dat alle aspecten van uw webwinkel kloppen: de omgeving, het aankoopproces, de uitstraling, de vindbaarheid in zoekmachines, het verhaal dat u vertelt op social media, en natuurlijk de zichtbaarheid om nieuwe klanten aan te trekken en huidige klanten te loyaliseren. Doordat wij u ondersteunen in alle facetten van het runnen van een online webwinkel zorgen we ervoor dat deze niet alleen optimaal presteert, maar dat uw klanten bovendien graag terugkomen en u optimale resultaten boekt.

Blijf niet stilstaan

Wanneer er een prachtig online verkoopkanaal live staat, die goed gevonden wordt in zoekmachines en bovendien een loyale fanbase heeft via social media, houdt het verhaal niet op. Om ervoor te zorgen dat het succes blijft, monitoren we het succes van de webwinkel constant door cijfers uit bijvoorbeeld Google Analytics. Door deze te analyseren en op regelmatige basis aan u te rapporteren, zijn we er tijdig bij wanneer bepaalde aspecten geoptimaliseerd moeten worden om zo het succes nog meer uit te bouwen. Zo wordt uw webwinkel een doorgaand succes en blijft u nooit stilstaan.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 juli 2016

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *