Online marketing voor dienstverleners | Ha!

Online marketing voor dienstverleners

Online marketing voor dienstverleners

Online marketing voor dienstverleners

Doelstellingen

Wanneer u een offline retail bedrijf heeft, denkt u misschien dat online marketing voor u weinig toe te voegen heeft. Of misschien vindt u het gewoon lastig om te bepalen waarin u zult investeren. Toch kan een goede online positie uw offline business wel degelijk versterken. Conversies via uw website, dus bijvoorbeeld een contactaanvraag via email of een klik op uw telefoonnummer, kunnen we wel degelijk stimuleren door slimme online marketing, zodat u ook op via deze weg veel nieuwe klanten binnenhaalt.

Het bereiken van potentiële klanten

Samen brengen we uw doelgroep in kaart; waar bevinden ze zich? Waarop zoeken ze in zoekmachines? Wat verwachten ze te vinden op uw website en hoe krijgen we ze zo ver dat ze contact met u opnemen? Door dit goed in kaart te brengen, kunnen we vervolgens een heel concrete online marketing strategie opzetten om enerzijds deze potentiële klanten te bereiken, en ze vervolgens te laten kiezen voor u. Door een focus op uw online zichtbaarheid en het gebruiksgemak van uw website bijvoorbeeld, heeft u al snel een streepje voor op uw concurrentie.

Dit kunt u verwachten van online marketing voor dienstverleners

Aantrekken van nieuwe klanten

Online marketing is bijzonder geschikt om uw diensten te verkopen. Wanneer potentiële klanten zoeken naar een dienst als het uwe, wilt u natuurlijk bovenaan staan in de zoekresultaten. Door dit te realiseren, genereren we meer leads naar uw website en zullen ook de conversies via uw website omhoog gaan. Door te focussen op uw online zichtbaarheid en te realiseren dat u gevonden wordt als één van de belangrijkste dienstverleners in de regio, zullen potentiële klanten vaker bij uw bedrijf uitkomen.

Een nummer één positie

De vindbaarheid van uw bedrijf is de belangrijkste factor voor een dienstverlener als u. Een prominente plek, ook wel een online A-locatie, is online te realiseren. Wanneer men op zoek is naar een airo-installateur, wilt u de eerste zijn die een potentiële klant overweegt. Door bovenaan in de zoekresultaten te staan, kunnen we dit realiseren. Enerzijds doen we dat door het bepalen van uw doelgroep en uw website af te stemmen op de manier waarop uw doelgroep zoekt. Anderzijds, kunnen we dit doen door middel van zoekmachine advertenties, waarbij u direct resultaat ziet in de stijging van het aantal aanvragen voor uw dienst. Ook door het inzetten van een slimme social media strategie is het mogelijk om uw klandizie vergroten.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

30 juli 2016

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *