LabStores | Ha!

LabStores

Fotografie Ingeborg van Bruggen

De uitdaging

LabStores is de overkoepelende organisatie voor de webwinkels Hair Labs, Cosmetic Labs en Natural Labs. LabStores heeft structureel inzicht nodig in de prestaties van de webwinkels om zo adequaat bij te kunnen sturen.

De Oplossing

Voor LabStores zorgt HA! voor inzicht in de online resultaten door heldere analyses zodat per marketingmiddel duidelijk is wat het rendement is. Daarnaast is HA! de partner voor LabStores op het gebied van Social Media, Zoekmachine Optimalisatie en Adwords Advertenties!

Projectdetails

Naam: LabStores
Uitdaging: Winstgevende online marketing
Middelen: HA! Strategie ontwikkeling, HA! Campagnes, HA! Analyses
Locatie: Hair Labs

Resultaat Fotografie Ingebrog van Bruggen

Bovenaan in de zoekresultaten

Opzoek naar een trouwfotograaf in de omgeving Rotterdam? Ongetwijfeld kom je Fotografie Ingeborg van Bruggen tegen in de zoekresultaten. Structurele zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat de website steeds beter gevonden wordt en dat aanstaande bruidsparen Fotografie Ingeborg van Bruggen weten te vinden.

Een echt verkoopkanaal!

Door niet alleen te focussen op het binnenhalen van bezoekers op de website, maar door de nadruk ook te leggen op de commerciële uitstraling van de website zijn de resultaten de afgelopen jaren flink gegroeid

 

Geïnteresseerd geraakt?