Fotografie Ingeborg van Bruggen | Ha!

Fotografie Ingeborg van Bruggen

Fotografie Ingeborg van Bruggen

De uitdaging

Fotografie Ingeborg van Bruggen wilde door middel van haar website meer klanten aantrekken. De bestaande website trok zeer weinig bezoekers en de resultaten en prestaties van de website waren niet meetbaar.

De Oplossing

Door technische aanpassingen in de structuur van de website, zijn de prestaties van de website verbeterd. Daarnaast is samen met Fotografie Ingeborg van Bruggen een optimalisatie traject gestart. De website is beter vindbaar en de inhoud van de website is doelgericht. Er komen nu regelmatig nieuwe bezoekers op de site.

Maar bovenal wordt er intensief samengewerkt om de marketingstrategie doordacht in te zetten en structureel bij te schaven

Projectdetails

Naam: Fotografie Ingeborg van Bruggen
Uitdaging: Hoe online marketing inzetten?
Middelen: HA! Strategie ontwikkeling, HA! Campagnes
Locatie: Ingeborgvanbruggen.nl

Resultaat Fotografie Ingebrog van Bruggen

Bovenaan in de zoekresultaten

Opzoek naar een trouwfotograaf in de omgeving Rotterdam? Ongetwijfeld kom je Fotografie Ingeborg van Bruggen tegen in de zoekresultaten. Structurele zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat de website steeds beter gevonden wordt en dat aanstaande bruidsparen Fotografie Ingeborg van Bruggen weten te vinden.

Een echt verkoopkanaal!

Door niet alleen te focussen op het binnenhalen van bezoekers op de website, maar door de nadruk ook te leggen op de commerciële uitstraling van de website zijn de resultaten de afgelopen jaren flink gegroeid

 

Geïnteresseerd geraakt?