HA! Campagnes | Ha!

Online Marketing Campagnes

Samen op weg naar de online A-locatie
Kopje koffie?

Online vindbaarheid

Waar u eerst zichtbaar wilde zijn in een drukke winkelstraat, is het tegenwoordig van belang om online op een A-locatie te zitten. Door gebruik te maken van verschillende campagne technieken optimaliseert HA! uw online zichtbaarheid. Een HA! moment van herkenbaarheid creëren, noemen we dat.

Het bereiken van de A-locatie

Door middel van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertenties (SEA) positioneren wij jou op een online A-locatie. Dit ondersteunen we met tools als e-mail marketing en social media. Zo bent u aanwezig op de plekken waar uw doelgroep actief is.

SEA

Met zoekmachine advertenties wordt u gevonden op online A-locaties. Zelfs door de mensen die zelf niet wisten dat ze naar uw bedrijf op zoek waren.

Lees meer

SEO

Met zoekmachine optimalisatie vindt uw doelgroep precies – HA! – waarnaar ze op zoek zijn. Uw website wordt gevonden tussen de zoekresultaten van zoekmachines.

Lees meer

E-mail Marketing

Blijf op de radar bij nieuwe en bestaande klanten en inspireer ze met goede content.

Lees meer

Social Media

Bied inspiratie en laat zien waar uw bedrijf voor staat. Met heel gerichte doelgroep targeting zijn de resultaten bovendien effectief én meetbaar.

Lees meer

HA! Concept

Samen op weg naar de online 'A locatie'

Waar wij voor staan!

The Feedback Company

Klantbeoordelingen

10/10
5 beoordelingen Bekijk beoordelingen

Koffie?

15 + 14 =