Online Marketing Bureau Scheveningen | Ha!

Online Marketing Bureau Scheveningen

Samen op weg naar de online A-locatie
Kopje koffie?

Waarom een Online Marketing Bureau Scheveningen?

Niets is zo zonde als een mooie website die geen bezoekers trekt. Wanneer u een website heeft laten ontwikkelen bent u nog lang niet klaar op online gebied. Uw bedrijf heeft een mooi online uithangbord, maar er loopt op dat moment nog niemand langs om het te zien. Dat is waar onze online marketing u uit de brand kan helpen. Met verschillende technieken kunnen we u aan meer verkeer, engagement en conversies helpen. Daarnaast kunnen wij u helpen met online adverteren op kanalen als Google en Facebook.

Onze werkwijze

Wij zijn een jong bedrijf. Wij streven er dan ook naar om dit te laten blijken uit onze werkwijze. Wij kijken graag met een frisse blik naar uw vraagstukken, om samen tot een oplossing te komen. Transparant, vriendelijk en gericht op het beste eindresultaat.

Ons dienstenpakket

Wij kunnen u helpen met alle aspecten van uw internetactiviteit. Wij kunnen u helpen met het verbeteren van de vindbaarheid van uw website, of met online advertenties. Daarnaast zijn we ervaren in het bouwen van een compleet nieuwe website, maar ook het opfrissen van een bestaande website, of het onderhouden van uw social media. Door dit complete pakket kunnen we de samenwerking met u aangaan voor een langere periode. Op deze manier kunnen we het optimale resultaat behalen, en presteert uw bedrijf online aantoonbaar beter.

Werken vanuit een duidelijke strategie

Wanneer een bezoeker binnenkomt op uw website, wat zou er dan volgens u moeten gebeuren? Waarom bezoekt iemand uw website? En welk doel wilt u hier uiteindelijk mee behalen? Aan het begin van een nieuwe samenwerking, formuleren wij altijd een duidelijke strategie, zodat het helder is welke kant we op moeten. Dit online marketing bureau Scheveningen hoopt u snel te kunnen verwelkomen om de mogelijkheden te bespreken.

Samen op weg naar de online A-locatie

l

Het juiste verhaal

Een duidelijke boodschap helder overbrengen naar uw klanten. Dat is een essentieel deel van onze online marketing strategie die we met u opbouwen.

Online 'A locatie'

Door technische wijzigingen en custom-made content zorgen we ervoor dat uw website zich op de online A-locatie gaat bevinden: bovenin de zoekresultaten.

w

Structureel uitbouwen

Zodra de basis van uw campagne staat, gaan we structureel uitbouwen. Dit vormt een steeds sterkere fundering voor de online zichtbaarheid van uw bedrijf.

Welke optimalisatie is er nodig?

Online Marketing Bureau Scheveningen

Analyse

Met verschillende tools, zoals Google Analytics, lezen we af wat uw website nodig heeft om beter te presteren. Met deze informatie als basis, kunnen we uw campagnes en marketingstrategie inzetten op een manier die nagenoeg altijd het gewenste effect heeft.

Uitvoering

Als de plannen zijn uitgestippeld, begint de uitvoering. Terwijl de campagnes lopen, blijven we natuurlijk monitoren en sturen we zo nodig bij, om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Online Marketing Bureau Scheveningen

Wat schrijft hét online marketing bureau Scheveningen?

Humor als online campagnewapen

Humor is een van de krachtigste wapens die een marketeer tot zijn beschikking heeft. Als u iets grappigs leest of hoort, zult u waarschijnlijk een positieve associatie krijgen met de persoon die de grap heeft gemaakt. Hetzelfde geldt natuurlijk als er een bedrijf...

Lees meer

Online paaseieren zoeken met Google

Naast eitjes die rond deze tijd van het jaar in de tuin verstopt worden, zijn ‘easter eggs’ ook grapjes die door ontwikkelaars in hun product verstopt worden. Ze zijn vaak te vinden in games en in films, maar ook websites lenen zich er uitstekend voor. De term is...

Lees meer

Koffie?

5 + 8 =