Online Marketing Analyse | Ha!

Online Marketing Analyse

Een compacte doelgerichte analyse met aanbevelingen waarmee u direct verder kunt
Kopje koffie?

Effectiviteit van uw online marketing

Adverteert u al online? Hoe effectief zijn uw advertenties? Staan uw advertenties op de juiste plekken zodat ze door uw doelgroep worden gezien? Hoeveel leveren uw advertenties u per saldo op? Worden de investeringen terugverdiend? Het mooie aan online marketing is dat we vragen als deze heel specifiek kunnen beantwoorden door perfecte monitoring van resultaten. Anders dan bij traditionele marketing kunnen wij u dus heel gericht antwoord geven op vragen over de effectiviteit van uw marketing inspanningen.

Uit de analyse komen vervolgens concrete aanbevelingen waarmee u direct verder kunt. Op deze manier kunnen we actief actie ondernemen om uw online marketing inspanningen zo effectief mogelijk te maken.

Ieder vraagstuk beantwoord

Online marketing bestaat natuurlijk niet uit enkel adverteren. Wat doet u momenteel verder aan online marketing? Hoe goed is uw website vindbaar? Is uw webshop echt het online verkoopkanaal dat u wilt zijn? Hoe kan uw website of -shop leiden tot meer conversies? Welke uitstraling hebben uw social media kanalen naar uw klanten? Vormt uw strategie op al deze kanalen een eenheid? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in een online marketing analyse.

De aanbevelingen uit de online marketing analyse van HA! zullen dus gericht zijn op uw complete online marketing activiteit. Zo zet u voortaan ieder kanaal op de juiste manier in en halen we bovendien het maximale uit alles.

Past uw huidige strategie bij uw doelen?

l

Analyse status quo

Weten waar u staat qua online marketing. Wat doet u goed? En belangrijker: waar zitten de knelpunten die groter succes momenteel in de weg staan?

Waar wilt u heen?

Afhankelijk van wat uw doelen zijn bekijken wij of uw huidige online marketing strategie hierbij past en welke aanpassingen er nodig zijn om het effect ervan te maximaliseren.

w

Concrete aanbeveling

Op basis van de analyse geven wij u concrete en doelgerichte aanbevelingen waarmee u verder kunt. Met een geoptimaliseerde marketing strategie haalt u het maximale uit uw bedrijf.

Een effectieve online marketing strategie

Hoe realiseert u alle potentie die online marketing u biedt?

Social Media beheer

Slow brew

Beginnend met een kennismaking en een heerlijke kop koffie, kijken we samen naar uw onderneming. Vaak kunnen we in dit gesprek al een advies geven, wat we na het gesprek verder zullen ondersteunen door middel van een analyse van de online feiten en cijfers. Cijfers vertellen meer dan duizend woorden, zo ook in marketing. Met welke marketing vraag u ook zit; wij ondersteunen u graag met advies gegrond op resultaten van uw website of -shop.

Analyse & rapportage

De analyse wordt ondersteund door gegevens vanuit Google Analytics, wat ons veel vertelt over de prestatie van uw bedrijfsvoering. De prestaties op het gebied van online vindbaarheid, social media, en de prestaties van uw website zelf nemen we zo bovendien ook allemaal mee in onze analyse. Aan de hand hiervan wordt een rapportage gemaakt met de bijbehorende doelstellingen. Hierop doen wij bovendien aanbevelingen, vertaald in een manier van aanpak. Zo is het concreet en makkelijk door te voeren en kunnen we u al op korte termijn helpen de resultaten te verbeteren.

Social Advertisement

Wat wij schrijven over Online Marketing

Online & Offline combineren

Er valt bij een groot aantal bedrijven nog veel winst te behalen door middel van het slim inzetten en combineren van online en offline marketing. Zeker in de retail sector is dit het geval. Een ondernemer die helemaal thuis is in het combineren van meerdere kanalen...

Lees meer

Internet Marketing Trends & Ontwikkelingen Anno 2016

In een dynamische online wereld is het vaak lastig te achterhalen welke online trends en ontwikkelingen op het gebied van marketing voor u belangrijk zijn en voor u een rol kunnen spelen. Waar moet u als ondernemer rekening mee houden in het jaar 2016? HA! Marketing heeft een interessante top 5 voor u opgesteld.

Lees meer

Koffie?

9 + 10 =