Lead generatie

Je bent op zoek naar mogelijkheden om jouw salesteam te voeden met hoogwaardige leads? Of heb je websitebezoek maar de hoeveelheid en kwaliteit van online leads valt nog tegen? Ha! heeft diverse bedrijven succesvol geholpen met het bedenken en inrichten van slimme lead generatie strategieën om verdere groei te realiseren.

72% van de mensen zoekt informatie online op via zoekmachines als zij een aankoopintentie hebben. In deze fase zoeken zij bijvoorbeeld naar reviews, beoordelingen, productspecificaties en andere informatieve hulpbronnen. We helpen bedrijven om prospects – mensen met interesse in hun product of dienst- aan te trekken en maken inzichtelijk wie van deze groep een ‘gekwalificeerde’ lead is. In samenwerking met onze klant maken we een zo volledig mogelijk 360-graden-beeld van de klanten en prospects.

Hoe zet je een effectieve lead generatie strategie op?

Wat ons betreft is het een proces dat we samen met onze klant aangaan en waarbij we elkaar blijven voeden met informatie en ontwikkelingen. Het werkt het beste als de marketing, klantenservice en sales processen op elkaar zijn afgestemd. Daar ondersteunen wij bij. Dat doen we door gebruik te maken van de juiste online marketing systemen en zo inzicht te geven in de data die de organisatie al heeft.

Veel bedrijven zijn zich onbewust van de waardevolle data in hun databases. Koppel bijvoorbeeld de gemiddelde levensduur van het product of dienst aan de contractduur van een klant. Als de levensduur van een product of dienst gemiddeld 6 jaar is, dan is het handig om ruim daarvoor klanten of prospects (van concurrenten) te beïnvloeden in hun besluitvorming door gepersonaliseerde en goed getimede campagnes.

Wij bedenken, met input van de klant, gaandeweg het proces slimme campagnes en ondersteunen direct bij het uitrollen hiervan. Zo maken we in de onderzoeksfase data-analyses en brengen de customer journey & buyer persona’s in kaart. Ook adviseren we bij het kiezen van de juiste systemen, zoals marketing automation software passend bij de bedrijfsdoelen en marketingmiddelen, en verzorgen we vervolgens de technische implementatie. Aan de hand van een goede contentstrategie zetten we de inbound marketing en bijbehorende communicatieflows op. Om de cirkel rond te maken evalueren we door het maken van rapportages waarin wij kijken naar kpi’s zoals de cost-per-lead.

Wil jij ook de volgende stappen maken en het maximale resultaat behalen met jouw lead generatie strategie?

  • Wirish Chanchal
  • 085 401 62 05
  • wirish@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

"Boost onze B2B
Lead generatie"

Case: Lloyd's Register

B2B lead generatie en marketing automation

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company