Internet Score Card | HA! Marketing

Internet Score Card

Volledige transparantie en altijd op de hoogte van uw resultaten
Kopje koffie?

Altijd op de hoogte

Als vanzelfsprekend wilt u van alles in uw bedrijf op de hoogte zijn. HA! Marketing begrijpt dat en heeft daarom de Internet Score Card ontwikkeld; een gemakkelijk dashboard waarop u de rapportage van uw website in één oogopslag ziet. Hoe tevreden zijn uw bezoekers? Hoe ver zit u af van uw doelstellingen?

De Internet Score Card biedt volledige transparantie: leveren uw investeringen het gewenste resultaat op? Nog specifieker dan bij traditionele marketing ziet u precies de opbrengsten van elke marketing-activiteit.

Strategisch management

Waar de Balanced Score Card gebruikt wordt voor het strategisch management van veel organisaties en het behalen van langetermijndoelstellingen, brengt de Internet Score Card deze zaken in kaart voor de online strategieën en -doelstellingen van uw bedrijf.

Precies zien waar de zwakkere punten van uw website zitten, zodat we constructief kunnen werken om daarin verbetering aan te brengen en uw langetermijndoelen vertalen in concrete actiepunten en harde cijfers.

Hoe goed scoort uw website?

l

Doelstellingen

Door het stellen van heldere doelstellingen kan er een goed vergelijk worden gemaakt tussen de status quo en waar u wilt staan. De scorecard geeft een helder beeld van het effect van uw investeringen.

Volledige transparantie

Via het dashboard heeft u volledig inzicht in alle cijfers van uw website. Wat hebben uw investeringen opgeleverd? Hoe ver zitten uw resultaten nog af van uw doelen? Welke aspecten moeten nog verbeterd worden?

w

Aanscherpen van resultaat

Met inzicht in de resultaten en het gat tussen resultaat en doel kunnen we de online marketing strategie heel specifiek aanpassen op uw website. Zo behaalt u altijd een maximaal en volledig resultaat.

Doel versus resultaat

Doet uw website precies wat u ervan verwacht en zitten de resultaten in de buurt van de doelstellingen?

Social Media beheer

Technische functionaliteit

Via de Internet Score Card kunnen we precies laten zien hoe functioneel uw website of webshop is. Laadt hij snel genoeg, kunnen bezoekers vinden waarnaar ze op zoek zijn en bekijken ze de pagina’s of producten die u wilt?

Beleving

Hoe ervaren uw bezoekers uw website of webshop? Zijn ze tevreden en geneigd om veel te bekijken? Dit zijn belangrijke gegevens om uw online verkoopkanaal zo succesvol mogelijk te maken.

Social Advertisement

Wat wij schrijven over Internet Score Card

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Koffie?

12 + 15 =