Méér dan volgersaantallen

Je wilt je social media professioneel aanpakken? Goed plan. Social media redactie is namelijk zóveel meer dan af en toe iets leuks delen op een Facebookpagina en volgers verzamelen. Wij bieden hulp bij social media door kanalen te bouwen die actief bijdragen aan het succes van jouw business.

Hulp bij social media biedt een bedrijf veel kansen. Doordat je in direct contact staat met je doelgroep ervaren (potentiële) klanten je bedrijf als persoonlijker en kun je stimuleren dat klanten zich gaan gedragen als jouw ambassadeurs en zo veel naamsbekendheid genereren. Bovendien krijg je continu waardevolle feedback vanuit de markt waarmee jouw product of dienst kunt verbeteren. Kansen die veel bedrijven zien, maar die je pas écht benut wanneer je social media strategisch inzet. Maar hoe pak je dat aan?

Hulp bij social media: onze aanpak

Als je social media constructief wilt inzetten, is het allereerst van belang dat je de kanalen waarop je actief bent strategisch kiest en dat deze elkaar ondersteunen. Door te bepalen waar jouw doelgroep actief is en hoe zij social media gebruiken stellen we een plan van aanpak op. Vanuit hier maken we een contentkalender voor de redactie, met daarin verschillende categorieën posts die ieder een ander doel dienen.

Naast het bedenken en creëren van killer content, analyseren en rapporteren we doorlopend. Welke posts werken beter dan andere en waarom? En naast de stijging van de volgersaantallen; wat zijn de engagement rates? En zien we effect op de sales? Kortom; in hoeverre zijn de volgers betrokken bij jouw bedrijf en bouwen we aan een community? Uiteindelijk zegt dat vaak namelijk meer over het succes van je social media redactie dan de volgersaantallen van je kanalen.

En het mooiste? Je kunt zoveel of weinig uit handen geven als je wenst. Zo bieden wij hulp bij social media door je te ondersteunen in de aanpak en door feedback te geven, maar kunnen we ook je gehele redactie en community management uit handen nemen.

  • Marle Reimert
  • 085 401 62 05
  • info@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

Hoe wij dagelijks buschauffeurs werven

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company