Boosting Online Experiences

Leads genereren, conversie verhogen, je communicatie richting klanten verbeteren. Het begint allemaal met een visie, de stip op de horizon die vertaald wordt naar een pragmatische growth hacking aanpak.  Wij combineren strategische kennis, big-data, creativiteit en de pshychologie achter het gedrag van jouw klanten en zorgen ervoor dat jouw online prestaties een ware ‘boost’ krijgen.

#1 Ha! Strategie

Online resultaat is meetbaar. Maar zonder bestemming heeft het geen zin om te meten hoe snel je rijdt. Daarom starten we graag met een verdieping in de organisatievisie, ambities en jouw organisatorische doelstellingen. Maar we vergeten vooral niet de financiële haalbaarheid te toetsen. Kortom we focussen op een pragmatisch, realistisch plan welke commerciële kansen identificeert en in lijn is met de groeiambities van jouw organisatie. Resultaat? Een concrete roadmap met concepten, KPI’s en begrotingen.

Expertises

#2 Ha! Activatie en Campagnebeheer

Op basis van concrete doelen, doelgroepen en creatieve concepten ontwikkelen we online campagnes die in lijn zijn met deze strategie. We bouwen structureel aan het gewenste bereik, bezoek en gedrag van de doelgroep door relevante content te tonen voor de aankoopfase waarin men zich bevindt. Onze campagnespecialisten beheersen de online media kanalen zoals Google Ads, Social ads tot in de puntjes en zijn daarnaast thuis in diverse marketing automation systemen zoals HubSpot en Salesforce.

Expertises

#3 Ha! Optimalisatie

Dit is de hoeksteen van alles wat we doen. We zijn verslaafd aan het analyseren en interpreteren van alle data achter online campagnes en CRM systemen. Zonder data missen wij het stuur wat we nodig hebben om het gewenste resultaat te behalen. We combineren diverse optimalisatie tools zoals Google Analytics, Hotjar, VWO en Klipfolio om goede gedragsanalyses te maken of om andere varianten van website elementen te testen. Los van de technische interpretatie van de data ontwikkelen we dashboarden die live inzicht geven in alles wat online gebeurd.

Expertises

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

"Boost onze B2B
Lead generatie" LEES MEER

Case: Lloyd's Register LEES MEER

B2B lead generatie en marketing automation

Ha!
identiteit

 • Missie

  Onze missie luidt als volgt: "De beste zijn in het creëren en optimaliseren van de optimale online klantervaring". We combineren bedrijfseconomische kennis met creativiteit, consumentenphsychologie en big-data. In combinatie met slimme tools brengen we jouw customer journey in kaart en optimaliseren we deze naar het gewenste resultaat.

 • Visie

  "Samenwerken mét passie, non-stop-leren, inspireren en verrassen." We zien ons als een verlengstuk van jouw organisatie. Samenwerken alsof we collega's zijn. De wereld veranderd, sneller dan ooit. Jouw markt kan morgen disruptief veranderen. Onze mensen leren continue. Dat zit in ons DNA. Zo blijven we inspireren én verrassen.

 • Samenwerken

  Samenwerken met Ha! betekent samenwerken met een team van specialisten. Wij zijn jou eigen online marketing afdeling. In één klap heb je hiermee een online strateeg, campagne specialist, seo spcialist, social media specialist, tekstschrijver en een conversie optimalisatie specialist in huis gehaald!

 • Werken volgens Ha!

  Wij geloven dat de huidige manier van werken in Nederland achterhaald is. Hoezo hierachie en autoritaire verhoudingen? Wij komen samen verder door verantwoordelijkheden en beslissingen te verdelen onder alle medewerkers. Bij Ha! werken betekent: meebeslissen over de toekomst van het bedrijf, je bepaald je eigen ontwikkeling, de arbeidsvoorwaarden en je eigen salaris.

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company