Klantbeoordelingen: ha-marketing.nl/ (5)

Erwin - 31-Jul-2017

Beoordeling:

Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak.

Sterke punten:

Marja Davids van Kootsjhuys - 22-Feb-2017

Beoordeling:

De samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk.

Sterke punten:

Wirish - Lloyd's Register Quality Assurance - 07-Sep-2016

Beoordeling:

Sven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.

Sterke punten:

Aircotec Klimaatbeheersing - 21-Jan-2015

Beoordeling:

HA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden!

Sterke punten:

Fotografie Ingeborg van Bruggen - 09-Oct-2014

Beoordeling:

HA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.

Sterke punten:

Bekijk alle beoordelingen »