Ha! Expertises

Bedrijven inspireren en verder helpen door (online) kansen te identificeren en benutten,
dat is wat Ha! doet. Daarbij werken we vanuit een heldere strategie en doelstellingen,
zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Ons team van online marketeers helpt ook jou graag
aan een ‘boosting online experience’!

Online strategie ontwikkeling

E-commerce
strategie

Meer halen uit je webshop? Het bestede bedrag per klant verhogen? We kunnen je helpen het maximale uit je webshop te halen met een op maat gemaakte e-commerce strategie.

Lees Meer

Lead generatie
strategie

Op zoek naar mogelijkheden om jouw salesteam te voeden met hoogwaardige leads? Of de kwaliteit van online leads verhogen? Wij helpen bedrijven verdere groei te realiseren.

Lees Meer

Social en content
strategie

Social media kanalen die vóór je werken en content waarmee je nieuwe klanten werft. Samen claimen we jouw positie op social media en maken content een verlengstuk van je organisatie.

Lees Meer

Conversie optimalisatie & onderzoek

 • Conversie optimalisatie

  Haal meer uit je websitebezoekers. Met conversie optimalisatie veranderen we jouw websitebezoekers in leads en klanten, zodat je ook daadwerkelijk iets hebt aan die (hoge) bezoekersaantallen.

  Lees Meer
 • A/B testing

  Enthousiast begonnen met conversie optimalisatie maar vraag je jezelf af of de verbeteringen wel effect zullen hebben? We testen het effect voor je door middel van A/B-testen.

  Lees Meer
 • Heatmaps & Mouse tracking

  Wil je naast data uit Google Analytics meer inzicht in het gedrag van je websitebezoekers? Met mouse tracking helpen we je inzicht te krijgen in waarom mensen online kopen of juist afhaken.

  Lees Meer
 • Maatwerk rapportages

  Het mooie aan online marketing is dat alles meetbaar is. Wij maken alles inzichtelijk voor je; campagnes, maar ook diepgaande inzichten in het gebruik van jouw (e-commerce) website.

  Lees Meer
 • Internet Score Card rapportage

  Als je investeert in (online) marketing, wil je ook weten wat het oplevert. Logisch, zo werken wij ook graag. Daarom heb je altijd inzicht in jouw rapportage, waarin je campagne- en websitedata kunt inzien, afgezet tegen je investeringen.

  Lees Meer

Activatie en campagnemanagement

 • Zoekmachine Optimalisatie

  Een goede positie in de zoekmachines zorgt voor continu verkeer naar je website. Met zoekmachine optimalisatie (SEO) helpen we je die te verkrijgen, voor een duurzaam resultaat en doorlopende kliks naar je website.

  Lees Meer
 • Zoekmachines advertenties

  Zorgen dat mensen die op zoek zijn naar een product of dienst die jij aanbiedt jou vinden: dat is wat we doen met zoekmachine advertenties (SEA). Laat hot leads niet lopen, maar zorg dat ze kennismaken met jouw bedrijf.

  Lees Meer
 • Social media advertenties

  Wil je meer mensen bereiken, hogere bezoekersaantallen op je website en meer conversies? Wij helpen je met het uitrollen van social media campagnes die actief bijdragen aan het succes van jouw business.

  Lees Meer
 • E-mail marketing

  Hoe val je nog op in de overvolle mailbox van je lezer? Wij helpen je met het bouwen van een effectieve e-mailcampagne, het vergroten van je e-mailbestand en het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

  Lees Meer
 • E-mail automation

  Stuur je iedere maand een nieuwsbrief om onder de aandacht van klanten en relaties te blijven? Met e-mail automation haal je meer uit je mailings door ze relevant te maken voor elk individu.

  Lees Meer
 • Marketing automation

  Zet je verschillende kanalen in om met leads en klanten te communiceren? En wil je deze integreren en automatiseren? Wij helpen je, zodat je jouw volgers en websitebezoekers al veel eerder in het aankoopproces kunt binden.

  Lees Meer
 • Social media redactie

  Je wilt je social media professioneel aanpakken? Goed plan. Het is namelijk zóveel meer dan af en toe iets leuks delen. Wij helpen je social media kanalen te bouwen die actief bijdragen aan het succes van jouw business.

  Lees Meer
 • Display Advertising

  Display reclame langs de digitale snelweg, in plaats van de A16. Getoond aan personen in jouw doelgroep. Geweldig voor je naamsbekendheid en een goede manier om je websiteverkeer te verhogen.

  Lees Meer
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company