Google Adwords training

Leer op Google adverteren

Ben je van plan om via het zoeknetwerk van Google te adverteren, maar is je kennis hierover beperkt? Hoe meer kennis je hebt van Google Ads, hoe groter de kans dat je het meeste uit je online advertentiebudget haalt. Met onze Google Ads training leer je hoe je succesvol op Google kunt adverteren.

Bovenaan staan met jouw zoekmachine advertenties heeft vele voordelen. Het is goed voor je naamsbekendheid en meer mensen zullen je website bezoeken. Maar als je campagne niet goed is opgebouwd, je verkeerde zoekwoorden gebruikt, je bod niet goed ingesteld is of je naar irrelevante pagina’s op je website linkt, wordt jouw campagne een grote kostenpost die niets oplevert. Bovendien heeft Google Ads een aantal interessante functies die je waarschijnlijk niet kent. Hoe zorg je ervoor dat je de juiste bezoekers naar je website trekt?

Google Ads training: onze aanpak

Tijdens de Google Ads training laten wij je zien hoe je campagnes opzet van strategie tot beheer. Dit doen we aan de hand van actuele cases en je eigen praktijkvoorbeelden. Welke bezoekers wil jij bijvoorbeeld op je website hebben? En hoe zorg je ervoor dat jouw opvallende advertenties bovenaan de zoekresultaten komen te staan voor het juiste bod?

Tijdens de Google Ads cursus leer je:

  • Kwalitatieve campagnes opzetten en je advertentiebudget zo goed mogelijk benutten.
  • De beste zoekwoorden vinden voor je advertenties.
  • Bestaande campagnes analyseren en efficient beheren.
  • Advertenties opstellen waar mensen op willen klikken.
  • Alle functies van Google Ads waarmee je het meeste uit jouw campagnes haalt.

Wil je alle uit Google Ads halen? Dan zorg je er natuurlijk voor dat jouw campagnes aansluiten op jouw bedrijfsdoelstellingen. Na de training heb je namelijk niet alleen veel meer kennis van Google Ads, maar weet je het ook succesvol in te zetten naast al je andere marketingactiviteiten, zoals conversie optimalisatie en e-mail marketing.

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company