Duurzame vindbaarheid

Met meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde zijn zoekmachines één van de belangrijkste communicatiekanalen geworden. Een goede positie in de zoekmachines kan je dan ook enorm helpen bij het behalen van je bedrijfsdoelstellingen door middel van veel verkeer. Veel nieuwe websitebezoekers leiden, als het goed is, immers tot een verhoogde omzet of contactaanvragen. Met zoekmachine optimalisatie helpen wij je gevonden worden op het internet.

Nog niet zo lang geleden, toen SEO (Search Engine Optimization) nog in de kinderschoenen stond, kon je met een aantal eenvoudige manieren voor zorgen dat je één van de hoogste plekken in de zoekresultaten verkreeg. Inmiddels is die tijd voorbij en probeert iedereen via zoekmachine optimalisatie de beste plekken te bemachtigen. De concurrentie is groter, de algoritmes slimmer en simpele trucs voldoen dus niet meer. Deze hebben plaatsgemaakt voor technische zoekmachine optimalisatie, zoekwoordenanalyses en diepgaande content strategieën. Kortom: je moet weten waar je mee bezig bent, resultaten monitoren en oog voor detail hebben om tegenwoordig goed gevonden te worden op het internet.

Gevonden worden op het internet: onze aanpak

Onze aanpak voor gevonden worden op het internet begint altijd bij analyse en strategie. Om een goed resultaat te kunnen behalen lopen we alle aspecten van een website na om in kaart te brengen waar zowel technisch gezien als contentwise kansen liggen. Vervolgens zorgen we dat de website technisch staat als een huis en ontwikkelen we een goede content strategie. In een content strategie bedenken we niet alleen met welke content de website zichtbaar zal worden maar ook welke doelgroep dit aanspreekt en welk effect we hiermee teweeg willen brengen.

Zoekmachine optimalisatie is een methode voor de langere termijn: het kost tijd voordat werkzaamheden hun vruchten af beginnen te werpen. Daar staat tegenover dat de resultaten ook langdurig zijn: zodra je eenmaal een goed gevonden wordt op het internet is het een kwestie van monitoren en optimaliseren om deze posities te behouden.

Is beter gevonden worden op het internet exact waar jouw bedrijf behoefte aan heeft? Zeg je wekelijks: “Hè, ik wil eindelijk eens goed gevonden worden op het internet?” We kunnen je op dat vlak adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van je huidige content of een volledige nieuwe aanpak creëren en opzetten. Ha! goed gevonden.

  • Jordy van Winden
  • 085 401 62 05
  • info@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

Zorgen dat mensen niet
om je heen kunnen op internet
Fotografie Ingeborg van Bruggen

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company