Duurzame vindbaarheid

Met meer dan 40.000 zoekopdrachten per seconde zijn zoekmachines, en daarvan voornamelijk Google, één van de belangrijkste communicatiekanalen geworden. Een goede positie in de zoekmachines zorgt voor continu verkeer naar je website. En nieuwe bezoekers leiden, als het goed is, tot een verhoogde omzet. Met zoekmachine optimalisatie helpt Ha! je gevonden te worden in zoekmachines.

Pakweg 10 jaar geleden, toen SEO (Search Engine Optimization) nog een minder breed opgepakte optimalisatie methode was, kon je met een aantal eenvoudige trucs voor zorgen dat je één van de bovenste posities in de zoekresultaten verkreeg. Inmiddels is die tijd is lang voorbij en vandaag de dag probeert iedereen via zoekmachine optimalisatie de beste plekken te bemachtigen. Simpele trucs voldoen niet meer en hebben plaatsgemaakt voor technische zoekmachine optimalisatie, zoekwoordenanalyses en diepgaande content strategieën. Kortom: je moet weten waar je mee bezig bent, resultaten monitoren en oog voor detail hebben.

Gevonden worden in zoekmachines: onze aanpak

Onze aanpak voor gevonden worden in zoekmachines begint altijd bij analyse en strategie. Om een goed resultaat te kunnen behalen lopen we alle aspecten van een website na om in kaart te brengen waar zowel technisch als contentwise kansen liggen. Vervolgens zorgen we dat de website technisch staat als een huis en ontwikkelen we een goede content strategie. In een content strategie bedenken we niet alleen met welke content de website zichtbaar zal worden maar ook welke doelgroep dit aanspreekt en welk effect we hiermee teweeg willen brengen.

Zoekmachine optimalisatie is een lange termijn strategie: het kost tijd voordat werkzaamheden hun vruchten af beginnen te werpen. En gezien de resultaten lang aanhouden is deze strategie ook een duurzame, je zorgt ervoor dat je ook juist op lange termijn goed gevonden wordt in zoekmachines. Daarom blijven we gedurende onze werkzaamheden de resultaten monitoren en rapporteren we hier op vaste momenten over terug.

Is zoekmachine optimalisatie exact waar jouw bedrijf behoefte aan heeft? Zeg je wekelijks: “Hè, ik wil eindelijk eens goed zoekmachines worden in Google?” We kunnen je op dat vlak adviseren en ondersteunen bij het optimaliseren van je huidige content of een volledige nieuwe aanpak creëren en opzetten. Ha! goed gevonden.

  • Jordy van Winden
  • 085 401 62 05
  • info@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

Zorgen dat mensen niet
om je heen kunnen
Fotografie Ingeborg van Bruggen

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company