Haal méér uit een inbox

Het is inmiddels een bekend fenomeen; een overvolle mailbox met ongelezen berichten van irrelevante websites. De internetgebruiker van tegenwoordig heeft weinig tijd en geduld.
Hoe val je nog op in de overvolle mailbox van je lezer? Hoe creëer je het Ha! Effect voor zowel de ontvanger als verzender? Wij helpen je als e-mail marketing expert strategisch verder met e-mail. Van bouw van e-mail campagnes tot het vergroten van je e-mailbestand en het behalen van je bedrijfsdoelstellingen.

Waarom E-mail?

Met e-mail marketing is veel mogelijk. Je kunt het inzetten voor meer verkeer naar je website, het generen van leads, stimuleren van koopgedrag of simpelweg ‘om weer even in the picture te komen’. Welk doel je ook hebt, wij kunnen E-mail marketing voor je inzetten en/of onderdeel maken van je marketingmix.

Onze aanpak als e-mail marketing expert

De juiste marketingmix bij de juiste doelstellingen voor je bedrijf; dat is waar het om gaat. Wij starten een marketing traject altijd met een klein onderzoek. Past e-mail marketing in de marketing mix? Gaat e-mail marketing op de juiste manier bijdragen aan de doelstellingen van het bedrijf en belangrijker: hoe voegen we waarde toe voor de lezer? We nemen graag even een stapje terug om de reden achter de vraag te zoeken: ‘Waarom e-mail?’.

Zodra we op deze vraag een goed antwoord hebben gaan we starten. We bedenken een strategisch plan, passend bij de doelstellingen. Dit kan al vanaf het opzetten van een simpele kerstgroet of verjaardagsmailing, tot aan geautomatiseerde e-mailcampagnes op basis van koopgedrag. Van opzet tot monitoring.

Onze systemen

Ha! Is geregistreerd partner van MailChimp. Een van de bekendere e-mail marketing softwareaanbieders van het moment. Mailchimp heeft een feilloze koppeling met WooCommerce, dé speler op het gebied van webshop software. Naast de uitgebreide mogelijkheden is het grote voordeel het gebruiksgemak voor de eindgebruiker. Zo kun je zoveel of zo weinig uit handen geven als je wenst.

Omdat we vaak gebruik maken van E-mail marketing kun je deze ook terugvinden in het marketing dashboard, welke wij op maat bouwen voor onze klanten. Benieuwd wat wij als E-mail marketing expert voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

  • Patrick Knibbe
  • 085 401 62 05
  • info@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

"Ondersteun ons met
het bouwen van slimme
e-mailcampagnes.."

Bekijk de case
"Lloyd's Register"

"Ondersteun ons met
het bouwen van slimme e-mailcampagnes.."

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company