E-mail marketing expert Hoogvliet

Inhoud die telt voor uw klant Kopje koffie?

Waarom e-mail marketing?

E-mail marketing is een vorm van direct marketing, waarbij er een e-mail wordt gestuurd naar de potentiële en/of huidige klanten uit de database. Vaak zijn bedrijven in het bezit van een database met enorm waardevolle informatie. E-mail marketing is een relatief goedkope manier om iets met deze informatie te doen.

Doelen van e-mail marketing

Hoe kunt u effectief uw doelgroep bereiken? HA! helpt bij het bepalen van de doelen van e-mail marketing.

Inhoud die telt

De tijd van simpelweg ‘zenden, zenden, zenden’ is verleden tijd. Samen met onze klanten werkt HA! aan gepersonaliseerde e-mails. Zo ontvangt uw (potentiële) klant altijd een e-mail met voor hem of haar relevante content en maken we van e-mail marketing weer een waar succesverhaal.

Kies voor resultaat

De juiste inhoud aan de juiste klant sturen zorgt voor een resultaat dat telt. Maakt u al gebruik van e-mail marketing?

E-mail Marketing Expert Hoogvliet
E-mail Marketing Expert Hoogvliet

Sta in verbinding met uw klant

l

Doelgericht

Starten met e-mail marketing? Heeft u al bedacht wat u ermee wil gaan bereiken? HA! start met het bedenken van de doelstelling.

Segmentatie

Wordt u ook gek van al die reclame nieuwsbrieven? HA! helpt u met het optimaal segmenteren van uw doelgroep(en).

w

Database

Een goede database is als een fundering van een huis. Investeer hier dus in voor een optimaal resultaat.

Wat is er mogelijk?

HA! kan u op verschillende gebieden helpen wat betreft e-mail marketing. Wij passen onze dienst aan op uw wensen.

E-mail Marketing Expert Hoogvliet

Nieuwsbrief espresso

Espresso is de basis van elke koffie, maar dit is met een nieuwsbrief niet anders. Opmaken, plannen, versturen; maar niet zonder eerst een goed redactieoverleg te hebben gehad over het subject. Onder het genot van een kop koffie begint daarna het schrijven, en wanneer iedereen helemaal tevreden is versturen we ‘m. Om de resultaten zichtbaar te maken stellen we bovendien de statistieken in en versturen we u een rapportage. HA!, lekker!

Nieuwsbrief cappuccino

Met wat extra tijd en liefde toveren we uw espresso zo om in een aantrekkelijke cappuccino. Deze ultieme blend bestaat in het geval van uw nieuwsbrief uit een luxere layout en een extra smaakvolle inhoud.

E-mail Marketing Expert Hoogvliet
E-mail Marketing Expert Hoogvliet

Nieuwsbrief latte macchiato

Iedere klant geven waar hij/zij om vraagt, dat is wat u wilt bereiken met uw e-mail marketing. Zelfs wanneer dat een skinny soja latte macchiato met een scheutje siroop dient te zijn. HA! helpt u graag bij het samenstellen van deze blend en biedt ondersteuning in het gebruik van automation en geavanceerd database management.

Wat schrijft de e-mail marketing expert Hoogvliet?

Segmenteren E-mail marketing

Niet zomaar waardevolle informatie, maar persoonlijke waardevolle informatie versturen. Haal alles uit uw database en segmenteer op basis van die gegevens.

Lees meer

A/B-testing E-mail Marketing

Bij e-mail marketing is A/B-testing een veel gebruikte methode om inzicht te krijgen in de voorkeur van de doelgroep. Meer weten over wat A/B-testing precies inhoudt? Lees deze blog!

Lees meer

Koffie?

1 + 8 =