E-commerce strategie

Je wilt meer omzet halen uit je webshop? Of het bestede bedrag per klant
verhogen? Wij kunnen je helpen het maximale uit je webshop te halen met een op maat gemaakte e-commerce strategie.

Meer relevante traffic naar je webshop is natuurlijk altijd een doelstelling, maar daarnaast zijn er nog veel manieren te bedenken om het rendement van een e-commerce platform te verhogen. Bij het opstellen van het e-commerce strategie voorstel analyseren we niet alleen jouw webshop. We onderzoeken ook die van concurrenten in binnen- en buitenland en duiken samen met jou de diepte in om zo kansen en mogelijkheden te identificeren.

Hoe verhoog je de omzet van een webshop?

Zoals de man achter CoolBlue, Pieter Zwart, ooit opmerkte: in essentie is iedere webshop hetzelfde. Je hebt een knopje (die moet werken), een plaatje (die krijg je vaak aangeleverd) en je hebt een prijsje. Prijs en traffic lijken daarom al snel de enige mogelijkheden om op te concurreren als het om e-commerce gaat.

Gelukkig is niets minder waar en kunnen we veel dingen toepassen waarmee de beleving van jouw webshop verbeterd wordt, de customer journey zo optimaal mogelijk is en uiteindelijk dezelfde klanten méér uitgeven, vaker terugkomen en jou gaan aanbevelen bij hun vrienden en familie. Zo werken we aan een duurzame e-commerce strategie, die níet makkelijk door je concurrent gekopieerd kan worden en bovendien niet alleen leunt op een campagnebudget (zoals Google Ads of Facebook-investeringen).

Ben jij er klaar voor om jouw e-commerce platform naar een hoger niveau te tillen?

  • Sven van Ophem
  • 085 401 62 05
  • info@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk de case van LabStores

"Zorg voor groei in
onze webwinkels"

Case: LabStores

E-commerce strategie, implementatie en activatie

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company