Presenteer jezelf via Google, waar én wanneer jij dit wilt

Je kent het wel. De grote reclame borden langs de snelweg bij de A16 met voorbijrazend verkeer, hopend op een lange ‘kijk’ file voor extra veel reclame indrukken. Resultaat voor de betrokken bedrijven? Genoeg exposure waarschijnlijk, maar daar hangt ook een prijskaartje aan.

Wist je dat je als bedrijf ook veel gerichter (en goedkoper) kunt adverteren via Google Display?

Wij bieden je: Display reclame langs de digitale snelweg. Een presentatie van jouw geanimeerde) uiting; alleen op de plekken waar jij dit wilt en alleen aan personen waarvan jij wilt dat ze de uiting te zien krijgen. In eerste instantie een geweldige oplossing voor het bekender maken van je bedrijf en daarbij een middel om verkeer naar je website te trekken.  Het resultaat hiervan bewijzen we je graag, met actuele statistieken, tot op de klik, view of impressie nauwkeurig. Zo exposeren wij jouw banner aan voorbijrazend relevant internetverkeer, ondersteund door onze data analyse.

Onze Google Display aanpak

Graag doen we een stapje terug; waarom Display Adverteren? Hoe gaat Display adverteren bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen? We gaan graag strategisch voor je op zoek, om zo de sleutel te vinden tot succesvolle Display campagnes voor jouw bedrijf. Display Advertising is vaak een perfecte ondersteuning voor lopende online campagnes en een perfecte toevoeging aan jouw huidige (online) marketing mix.

Na het bepalen van de juiste strategie gaan wij uitvoerend aan de slag. We maken prikkelende ad copy, via animatie en html5. Vervolgens laden we de gecreëerde advertentie set in Google in, onze partner en tevens grootste Display aanbieder van de wereld. Door onze strategische doelgroep bepaling in het eerdere traject selecteren we vervolgens de juiste websites en doelgroepen, waardoor alleen de juiste mensen de banners te zien krijgen.

Tot slot monitoren we de gehele campagne en sturen we bij waar mogelijk. Daarbij brengen we je regelmatig op de hoogte met tussentijdse rapportages van het resultaat. Omdat we vaak gebruik maken van Display Advertising kun je deze ook terugvinden in het marketing dashboard, welke wij handmatig bouwen voor klanten.

Benieuwd wat Display Advertising voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek!

 

 

  • Patrick Knibbe
  • 085 401 62 05
  • info@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

Hoe wij dagelijks busschauffeurs werven

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company