Over de klant

Leeman Verheijden Huntjens Advocaten is een advocatenkantoor in Rotterdam dat zich specialiseert in juridische dienstverlening aan ondernemers en bedrijven.

One sentence brief

Zorg dat wij als advocatenkantoor beter zichtbaar zijn onder onze doelgroep en motiveer het team van advocaten om hier actief aan bij te dragen.

Onze aanpak: actief werken aan online zichtbaarheid

De wereld van de advocatuur verandert: de consument wordt wijzer en veel informatie is te vinden op internet. De ‘persoon’ achter de advocaat wordt belangrijker en klanten gaan online oriënteren op een geschikte advocaat voor hun probleem. Leeman Verheijden Huntjens Advocaten is zich ervan bewust dat leads niet langer ‘vanzelf’ binnenkomen en dat netwerken en profilering belangrijker is dan ooit. Samen met ons werken zij hieraan.

Een autoriteit worden in jouw vakgebied middels social selling

Ha! geeft regelmatig trainingen aan het team van advocaten en partners op het gebied van schrijven voor SEO, social selling en andere online marketing onderwerpen. Ter aanvulling daarop begeleiden we de advocaten intensief en individueel bij het schrijven van diepte-artikelen over hun vakgebied.

Aan de basis van sterke content staat een goed gevulde contentkalender die is opgebouwd vanuit een strategie. Met de partners en individuele advocaten bespreken we waarop het kantoor en zij zich het komende jaar willen profileren, welk type cliënten ze vaker wensen binnen te halen en welk type zaken voor hen minder interessant is. In combinatie met een zoekwoordenonderzoek en KEI-analyse resulteert zich dat in een ‘onderwerpen-plan’ voor de komende maanden.

Met deze contentkalender als stevig fundament zorgen we er samen voor dat er content gecreëerd wordt waar (potentiële) cliënten iets aan hebben, dat deze content door hen gevonden wordt op het internet én dat de advocaten zich profileren door het delen van vakkennis op social media.

Resultaten

Case LVH

 

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company