Over de klant

Fotografie Ingeborg van Bruggen is een professioneel journalistiek fotografe die zicht richt op trouwfotografie en fotoreportages van particulieren of bedrijven. Een Award winnend fotografe die onderscheidend is door de momenten vast te leggen die het échte verhaal vertellen van jouw bruiloft, familie of onderneming. Tevens is ze onze trotse partner voor onze eigen bedrijfsreportages!

One sentence brief

Toen we de samenwerking ruim 5 jaar geleden startten was het doel om veel beter zichtbaar te worden in een hoog beconcurrerende markt. Inmiddels zijn we 5 jaar verder en bouwen we gezamenlijk structureel aan de identiteit en de online vindbaarheid van Fotografie Ingeborg van Bruggen.

Onze oplossing

Doen waar ieder goed in is… Dat is de motto van de samenwerking! Wij zorgen voor zichtbaarheid, bezoek en conversie en alles wat daaromheen nodig is. Denk hierbij aan de communicatie op social media, het ontwikkelen van een website, online campagnes en het verdiepen van de positionering. Samen de trap op met maar één doel: Zorgen dat er zo veel mogelijk toekomstige echtparen, gezinnen en bedrijven kunnen genieten van de fantastische foto’s van Ingeborg.

Zoekmachine optimalisatie

De rode draad door de samenwerking in de afgelopen jaren is het structureel optimaliseren en uitbouwen van de organische posities in Google. Op basis van een doordacht contentplan wordt voortdurend nieuwe content gecreëerd die Fotografie Ingeborg van Bruggen op steeds meer onderwerpen steeds beter vindbaar maakt.

Resultaten

Case Ingeborg van Bruggen

Ingezette expertises

Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company