Brainstorm Sessie | Ha!

Brainstorm sessie

Brainstormen, maar dan anders…
Kopje koffie?

Waarom een brainstorm sessie?

Het verschil tussen waar uw bedrijf nu staat en waar u wilt zijn; dat is een interessant gegeven. In een inspirerende brainstorm sessie gaan we samen op pad om effectieve online marketing oplossingen te bedenken voor het dichten van deze ruimte. Een inspirerende omgeving, en indien gewenst met een goed gevulde maag, doen we er alles aan om de creatieve geest te stimuleren!

Om uw gewenste doel te behalen zijn er talloze online marketing technieken in te zetten. In de brainstorm sessie achterhalen we samen met u de bottleneck die het verschil maakt tussen uw resultaten en uw doelen.

Samen bouwen aan de toekomst

Door samen met u te brainstormen ontdekken wij uw klant, doelgroep en doelstelling, en maakt u kennis met de mogelijkheden die online marketing uw bedrijf kan bieden. Van grotere klanttevredenheid op uw website, het uitbouwen van uw community en online zichtbaarheid tot concrete campagnes via Google of social media. Samen bedenken we een route passend bij uw bedrijf.

Wij gebruiken verschillende brainstorm technieken om zo tot een optimaal resultaat van onze sessie te komen! Van daaruit maken wij een rapportage voor u met concrete plannen voor de toekomst. Daar kunt u op bouwen.

Samen op zoek naar de juiste richting voor de gewenste situatie

l

Voorbereiding

Een goed begin is het halve werk. HA! zorgt dat de probleemvraag vooraf goed is geanalyseerd en dat de beschikbare website data is doorgrond.

Brainstorm technieken

Aan de hand van professionele brainstorm technieken zal HA! de sessie begeleiden en coördineren.

w

Uitwerking

Na het afronden van de brainstorm sessie levert HA! een concrete uitwerking en een plan van aanpak van de ontstane concepten en ideeën op.

Een brainstorm, maar dan op maat gemaakt

Social Media beheer

Slow brew

Een uur lang filosoferen over de mogelijkheden van online marketing voor uw bedrijf in een inspirerende omgeving met onze online marketing consultants. Door met z’n allen tot inzicht te komen komt u verder. Het resultaat van deze inspirerende sessie wordt verwerkt in een rapportage met concrete plannen voor de toekomst.

Dubbele espresso

Vindt u een uur nog wat aan de korte kant om tot het beste resultaat te komen, dan spreken we graag nog een vervolgafspraak met u af. Onze online marketing consultants hebben in de tussentijd de uitkomsten van de eerste meeting omgezet in concrete plannen waardoor we direct met nieuwe inzichten aan de slag kunnen.

Social Advertisement

Wat wij schrijven over Brainstorms

Humor als online campagnewapen

Humor is een van de krachtigste wapens die een marketeer tot zijn beschikking heeft. Als u iets grappigs leest of hoort, zult u waarschijnlijk een positieve associatie krijgen met de persoon die de grap heeft gemaakt. Hetzelfde geldt natuurlijk als er een bedrijf...

Lees meer

De doktersroman: ethische marketing in de zorg

Marketing, concurrentie, klantvriendelijkheid.. Op voorhand geen woorden die je direct in verband brengt met een ziekenhuis. Sinds 2006 is de gezondheidszorg echter onderworpen aan de marktwerking, doordat de zorgsector geprivatiseerd werd. Sinds dat moment bedenken...

Lees meer

Een social media strategie; is dat nodig dan?

Social media is vaak iets waar mensen vol enthousiasme en zonder plan aan beginnen om het vervolgens weer te laten doodbloeden. Zonde, want het kan een belangrijke bron voor verkeer naar uw website of -shop zijn. Als belangrijk onderdeel van uw online marketing...

Lees meer

Koffie?

7 + 7 =