Bovenaan de zoekresultaten

Wil je dat mensen die op zoek zijn naar een product of dienst, jou vinden? Zodat ze vervolgens kennis kunnen maken met jouw product of dienst? Zoekmachine advertenties spelen in op die behoefte. Met zoekmachine advertenties helpen wij jou als Adwords expert in Rijswijk om zichtbaarheid binnen je doelgroep te creëren.

Zoekmachines vandaag de dag zijn een onmisbaar kanaal voor je bedrijf. Er worden in Google alleen al meer dan 3,5 miljard zoekopdrachten per dag gedaan. Helemaal bovenaan de pagina met zoekresultaten staan vaak een aantal advertenties; de beste plekken en daarmee ook de meeste zichtbaarheid. Zoekmachine advertenties worden getoond op basis van relevante zoektermen voor jouw business. Deze zoektermen zijn volledig zelf in te vullen zodat je enkel getoond wordt wanneer jij dit wilt. Dit klinkt eenvoudiger dan het is omdat een campagne op vele verschillende manieren kan worden ingesteld. Met een verkeerd opgebouwde campagne geef je veel geld uit aan bezoekers die vervolgens niets op je website doen. Hoe zorg je ervoor dat je wél de juiste bezoekers trekt? Door samen te werken met Ha! Marketing als Google Adwords expert in Rijswijk breng je een stabiele stroom van bezoekers naar je website op gang.

Onze aanpak als Adwords expert in Rijswijk

Bij een goede zoeknetwerkcampagne denken we eerst na over de regio waarin je zichtbaar wilt zijn, de mensen die je wilt bereiken (demografisch), de zoekwoorden waarop je vindbaar wilt zijn en de intentie die getriggerd moet worden met de advertenties. Al deze zaken worden uitgedacht in een complete campagnestrategie. Zo voorkomen we als Adwords expert in Rijswijk dat jouw advertentiebudget wegstroomt naar irrelevante (be)zoekers.

Naast het bouwen van kwalitatieve campagnes, analyseren en rapporteren we doorlopend. Welke campagnes doen het goed en welke minder? En op welke zoekwoorden zoekt men? We bekijken hoeveel mensen er doorklikken, wat de kosten per klik zijn en wat deze bezoekers vervolgens op de website doen. Wordt het gewenste resultaat bereikt en hoe kunnen we dit verder optimaliseren? Want bij Ha! zien we altijd ruimte voor verbetering.

Is onze expertise exact waar je naar op zoek bent? Als Adwords expert in Rijswijk kunnen we je helpen bij het optimaliseren van je huidige campagnes of bij het opzetten van volledig nieuwe campagnes. Hierbij kunnen we adviserend meekijken en denken of het volledige beheer overnemen. Ha! dat is handig.

  • Jordy van Winden
  • 085 401 62 05
  • info@ha-marketing.nl
Contact

Benieuwd naar behaalde resultaten bij onze klanten?
Bekijk onze cases.

Hoe wij dagelijks busschauffeurs werven

BEKIJK CASE
Recente beoordelingen★★★★★★★★★★Talent Enterprise BVHa- is onze externe marketingafdeling die ook regelmatig intern aanwezig is. Het voelt als een collega die gewoon meedenkt over van alles en nog wat op marketinggebied. Wekelijks werken ze bij ons op lokatie zodat collega's makkelijk aan het bureau aanschuiven en even met elkaar sparren om mooie ideeën te genereren. Sven heeft ons geleerd om alles wat we online investeren meetbaar te maken in concrete resultaten. Periodiek vragen we ons af of we op de goede weg zijn en waar we onze plannen en doelen bij moeten stellen. We hebben het afgelopen jaar mooie sprongen gemaakt in onze online aanwezigheid★★★★★★★★★★Erwin Wij werken nu meer dan 1 jaar samen met Ha! Marketing en zijn zeer tevreden over hun professionele en pragmatisch aanpak. ★★★★★★★★★★Marja Davids van KootsjhuysDe samenwerking met HA! marketing (met Sven én collega's) bevalt mij prima. Ze denken mee, begrijpen mijn business goed, komen met goede voorstellen en zijn flexibel. Voor mij is hun ondersteuning heel belangrijk. ★★★★★★★★★★AnoniemSven van HA! Marketing ondersteunt ons in de breedste zin van online marketing. Concreet hebben zij een bijdrage geleverd op het gebied van Google Tag Manager, email marketing, web-updates en Google Adwords. Wij content met de werkzaamheden en resultaten.★★★★★★★★★★Aircotec KlimaatbeheersingHA! Marketing heeft onze verouderde website compleet vernieuwd en een moderne look gegeven. Gecombineerd met een marketing campagne levert de website nu weer veel nieuwe klanten op. De aanpak van HA! Marketing is professioneel en snel, wij kunnen dit iedereen aanraden! ★★★★★★★★★★Fotografie Ingeborg van BruggenHA! heeft het afgelopen jaar mijn site geoptimaliseerd en mee gedacht over de marketing van mijn bedrijf. Door dit alles de omzet van mijn bedrijf in een jaar tijd bijna verdubbeld!! Ik kan HA! dan ook bij iedereen met een bedrijf aanraden.
Feedback Company